Ce surprize rezervă constănțenilor SEB Esthétique

126
Ce surprize rezervă constănțenilor SEB Esthétique - makeup3-1369299014.jpg

Articole de la același autor

Tematica variată pe care o oferă SEB Esthétique, ce se desfășoară în perioada 24 - 26 mai, la Centrul de Afaceri EuroLitoral din Mamaia, reprezintă unul dintre punctele forte ale acestui eveniment de tip show & sale, la care se adaugă un calendar dens de demonstrații, realizate de profesioniști, într-un spațiu special amenajat, anunță organizatorii.

Astfel, în cadrul Events Corner, vor avea loc demonstrații de machiaj profesional, nail design, hair-style, tratamente faciale, de întreținere corporală, dar și workshop-uri tematice, concentrate asupra celor mai actuale subiecte din domeniu.

SEB Esthétique se desfășoară pe nouă secțiuni reprezentative pentru domeniile pe care le înglobează și cuprinde, de la lansări de produse și inovații în beauty & lifestyle, sfaturi și diagnosticări gratuite oferite de specialiștii participanți la eveniment, până la concursuri cu premii și tombole organizate de expozanți.

Un alt element de noutate cu care SEB Esthétique își așteaptă vizitatorii este Job Corner, locul în care se întâlnesc cererea și oferta de muncă din domeniu. Fiecare companie participantă la eveniment își poate prezenta oferta de locuri de muncă în cadrul Job Corner, ce are ca scop îndrumarea vizitatorilor care doresc un job în domeniu.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2863 secunde