Mai multe ştiri online:

Ce surprize rezervă constănțenilor SEB Esthétique

Ştire online publicată Joi, 23 Mai 2013. Autor: Anca CHICU
Tematica variată pe care o oferă SEB Esthétique, ce se desfășoară în perioada 24 - 26 mai, la Centrul de Afaceri EuroLitoral din Mamaia, reprezintă unul dintre punctele forte ale acestui eveniment de tip show & sale, la care se adaugă un calendar dens de demonstrații, realizate de profesioniști, într-un spațiu special amenajat, anunță organizatorii.

Astfel, în cadrul Events Corner, vor avea loc demonstrații de machiaj profesional, nail design, hair-style, tratamente faciale, de întreținere corporală, dar și workshop-uri tematice, concentrate asupra celor mai actuale subiecte din domeniu.

SEB Esthétique se desfășoară pe nouă secțiuni reprezentative pentru domeniile pe care le înglobează și cuprinde, de la lansări de produse și inovații în beauty & lifestyle, sfaturi și diagnosticări gratuite oferite de specialiștii participanți la eveniment, până la concursuri cu premii și tombole organizate de expozanți.

Un alt element de noutate cu care SEB Esthétique își așteaptă vizitatorii este Job Corner, locul în care se întâlnesc cererea și oferta de muncă din domeniu. Fiecare companie participantă la eveniment își poate prezenta oferta de locuri de muncă în cadrul Job Corner, ce are ca scop îndrumarea vizitatorilor care doresc un job în domeniu.

Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Articole pe aceeaşi temă

Top ştiri din ultimele 7 zile

Eveniment
luni, 10 decembrie Foto : DESCOPERIRE MACABRĂ! PICIOR DE OM, CARBONIZAT, GĂSIT LA CONSTANȚA 65842 vizite, 0 comentarii DESCOPERIRE MACABRĂ! PICIOR DE OM, CARBONIZAT, GĂSIT LA CONSTANȚA
Social
joi, 13 decembrie Foto : Diseară se închide Târgul de Crăciun din Piața Ovidiu 3809 vizite, 0 comentarii Diseară se închide Târgul de Crăciun din Piața Ovidiu
Sănătate
miercuri, 12 decembrie Foto : Tratament salvator la Spitalul de Urgență Constanța! 3354 vizite, 0 comentarii Tratament salvator la Spitalul de Urgență Constanța!
Cultură-Educație
luni, 10 decembrie Foto : Dispare Inspectoratul Școlar Județean? "Sunt asfixiați de birocrație" 1972 vizite, 0 comentarii Dispare Inspectoratul Școlar Județean? "Sunt asfixiați de birocrație"
ziare & stiri Revista presei
Inchide
Pagina a fost generata in 0.8114 secunde