Mai multe ştiri online:

Ce spune directorul Oil Terminal despre executarea silită din partea ANAF

Ştire online publicată Marţi, 26 August 2014. Autor: Andreea ILIESCU
Directorul general al Oil Terminal a declarat, astăzi, că somația emisă de ANAF este abuzivă și nu este legală. Asta după ce ieri, ANAF a trecut la executarea silită a Oil Terminal pentru datorii care însumează peste 60 de milioane de euro. 


„Suma de 73 de milioane de lei reprezintă debitele înscrise acum zece ani în actele constatatoare privind țiței pompat din Oil Terminal către RAFO Onești, iar Oil Terminal nu poate fi făcut răspunzător în solidar cu RAFO, deoarece statul a încasat în totalitate debitul”, a spus directorul general al Oil Terminal, Sorin Ciutureanu. 


Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

Social
miercuri, 17 iulie Foto : Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!" 8758 vizite, 0 comentarii Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!"
Tehnologie
miercuri, 17 iulie Foto : Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe! 4060 vizite, 0 comentarii Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe!
Cultură-Educație
miercuri, 17 iulie Foto : Mândria școlii constănțene.  Elevii de 10 ai județului! 2791 vizite, 0 comentarii Mândria școlii constănțene. Elevii de 10 ai județului!
ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.8117 secunde