Ce spun rușii despre stațiunile balneare românești

1937
Turiștii din Federația Rusă care optează pentru tratamente balneare în stațiunile din România apreciază calitatea și prețul serviciilor oferite, pregătirea personalului medical, precum și resursele de izvoare naturale de care dispune țara noastră. Aceasta a fost concluzia generală a participanților la evenimentul de lansare a Ghidului Turismului Balnear din România, organizat astăzi la Moscova.

"Turismul balnear a devenit un segment major al pieței turistice internaționale, un domeniu cu implicare tot mai profundă a științei și tehnicii, a prestării unor servicii turistice și medicale de o factură complexă și de un înalt nivel calitativ, iar România este aleasă atât pentru tratamentele foarte eficiente, cât și ca destinație sigură", a declarat Emilian Imbri, consilier al ministrului dezvoltării regionale și turismului, prezent la eveniment.

De asemenea, turoperatorii ruși au apreciat potențialul turistic divers de care dispune România, menționând necesitatea intensificării activităților de promovare a țării noastre pe piața din Federația Rusă.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Joi, 17 Noiembrie 2011
Stire din Sănătate : România, țara cirozei
Pagina a fost generata in 0.3179 secunde