Ce se întâmplă zilele astea în sute de magazine

121
Ce se întâmplă zilele astea în sute de magazine - produse13929958621427459027-1430928678.jpg

Articole recomandate

Consiliul Concurenței (CC) va monitoriza în această perioadă, la nivel național, în jur de 600 de magazine, pentru a urmări evoluția prețurilor la principalele categorii de produse alimentare, iar pentru intensificarea concurenței în piață va implementa în cursul acestui an "Monitorul prețurilor", potrivit raportului prezentat azi în Guvern de Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale (MADR), scrie Agerpres.


CC va monitoriza prețurile produselor alimentare atât înainte de introducerea cotei reduse de TVA la alimente cât și după data de 1 iunie, pentru a verifica dacă efectul reducerii TVA asupra prețurilor la raft se va menține în timp. Categoriile monitorizate vor fi din sectorul cărnii și al preparatelor din carne, legume, fructe, lapte și produse lactate, apă și băuturi răcoritoare, ouă, și produse de bază: ulei, faină, zahăr, orez, paste făinoase, fasole uscată, mălai, dulciuri.

De asemenea, CC are în vedere și monitorizarea unor categorii pentru care nu se modifică cota TVA, respectiv produse de panificație unde reducerea a fost aplicată în 2013, dar și pentru bere și vin.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.0809 secunde