Ce joburi se plătesc cu mii de euro la Constanța

2780
2
Ce joburi se plătesc cu mii de euro la Constanța - fetevideochat-1319134759.jpg
Constănțenii în căutarea unui loc de muncă trebuie să se înarmeze cu multă răbdare, mai ales dacă au studii superioare și își doresc să lucreze în domeniul pentru care s-au pregătit. Numărul locurilor de muncă pentru aceștia este extrem de mic, sau cel puțin a joburilor "la vedere", posturi pentru care se dau anunțuri de angajare. De cealaltă parte, dacă punem diplomele la păstrare, dar avem ceva talente mai mult sau mai puțin ascunse, îndemânare și puține pretenții, paleta de joburi este destul de largă.
Să începem cu cele mai bine plătite, un altfel de prostituție mascată, ar spune unii, joburi mai mult decât cinstite (care doar aduc bani foarte mulți) în opinia celor care practică aceste "meserii" sau care se învârt în acest mediu: videochat-ul și masajul erotic. Și joburile de animatoare pentru cluburile din străinătate sunt plătite parcă prea bine pentru simple nopți pierdute în cluburi.

Videochatul pare să fie, de departe, cel mai bănos, o afacere care merge mai mult decât bine dacă ne uităm doar la numărul acestor "studiouri" care dau anunțuri de angajare. În acest caz fetele ar câștiga între 1.000 - 3.000 euro pe lună, și chiar mai mult, căci vorbim de comisioane de
50 - 70% așadar, în funcție de… experiență și cel mai probabil anumite calități, "salariul" ar putea fi mult mai mare de atât. Se merge până la a asigura cazarea domnișoarelor și a le oferi sume frumoase, cât vreo trei salarii medii, ca bonus de angajare. Trebuie să aibă cunoștințe minime de engleză, cel mai probabil un aspect plăcut și… restul vine de la sine.
Nici masajul erotic ori de relaxare, așa cum este numit, nu aduce bani puțini, iar astfel de anunțuri de angajare sunt cu sutele la Constanța. Sumele câștigate nu sunt chiar de nivelul celor prezentate mai sus, dar oricum, de câteva ori peste medie (în unele cazuri ajung și la 1.000 euro). În plus, multe dintre "saloanele" de masaj asigură și cazare.
Constănțencele sunt ademenite și cu joburi de… să spunem animatoare, căci așa sunt de fapt prezentate, în cluburi erotice din Austria sau Germania, plătite cu 5.000 - 6.000 euro/lună.

De cealaltă parte, constănțencele (și constănțenii) trecute de prima tinerețe, dar și cele cu anumite principii pe care nu le-ar încălca în veci, trebuie să se mulțumească cu mult mai puțin. Agenții economici ce au dat anunț în această perioadă pentru posturile vacante caută, în marea majoritate a cazurilor, vânzătoare și coafeze (un număr impresionant de anunțuri), dar și barmani - ospătari, mecanici și tinichigii, personal de curățenie.
Cei mai mulți angajatori cer experiență în domeniu, însă chiar și cu această experiență, salariile ajung să depășească în puține cazuri 900 - 1.000 lei. Ici, colo un anunț de angajare pentru contabil sau secretară, ori pentru ingineri (anunțuri care se pot număra pe degete), aproape singurele pentru care ai nevoie și de o facultate și, de cele mai multe ori, de ani buni de experiență.

Comentează știrea

Pro Legalizarea Prostitutiei
21 octombrie 2011
De ce nu se legalizeaza prostitutia ???

In zilele noastre prostitutia este mascata sub forma masajelor erotice si a anunturilor de la mica publicitate, dar intrebarea este de ce nu se legalizeaza prostitutia pentru a scadea cazurile de infectare cu boli venerice si HIV ???

ana ana
21 octombrie 2011
angajam modele

Studio videochat angajeaza modele in conditii avantajoase.Salariul incepe de la 1000 euro lunar.Se lucreaza pe site-uri inaccesibile din Romania.Daca cunosti vreun model care doreste sa se angajeze oferim bonusuri substantiale.Plata se face bilunar.Cerintele pentru ocuparea unui loc de munca sunt:cunosterea minima a calculatorului , cel putin a unei limbi de circulatie internationala si varsta minima de 18 ani .Pentru mai multe detalii va rugam contactati-ne la nr de telefon 0763013063 sau printr-un mail la [email protected] sau la adresa de mess galaxystudiocta .

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4356 secunde