Ce evenimente se organizează în minivacanța de 1 Mai, pe litoral

121
Ce evenimente se organizează în minivacanța de 1 Mai, pe litoral - iataceevenimente-1398594540.jpg

Articole de la același autor

Ca de obicei, sezonul estival 2014 începe la 1 Mai, cu tradiționala paradă a litoralului românesc, care pornește și se oprește apoi din/în parcarea de la Aqua Magic. În intervalul orar 10.00 - 14.30, pe traseul Mamaia - Năvodari - Constanța - Eforie - Constanța - Mamaia, parada va reuni autobuze etajate, Carul prietenilor Facebook, peste 30 de mașini de epocă, motociclete, mașini de la Raliul Deltei, Fanfara Raja etc.


De asemenea, tot pe 1 mai, în Mamaia, între orele 19.00 - 21.00, pe scena special amenajată pe plaja din zona Cazino Mamaia va avea loc un spectacol multietnic de muzică și dansuri. Vor participa la spectacol Ansamblul Folcloric Brâulețul Dobrogean, Ansamblul Fluria al comunității armâne din Constanța, Ansamblul Elpis al comunității elene din Constanța și Andreea Olariu, anunță reprezentanții Asociației Litoral - Delta Dunării.


Imediat după spectacolul de pe scenă se va lansa și filmul oficial al stațiunii Mamaia și spotul "Descoperă România: privește cu sufletul și ascultă cu inima". În încheiere: un spectaculos show de lasere și o lansare de sute de lampioane pe cerul stațiunii Mamaia, deasupra mării. De asemenea, cluburile au pregătit și ele surprize una și una pentru cei care le vor trece pragul.


În stațiunile Năvodari, Eforie și Costinești vor avea loc evenimente similare. Astfel: Năvodari - 1 mai 2014 - în Tabăra Delfinul programul artistic va începe la ora 11.00 și se va încheia în jurul orei 20.00. Nu vor lipsi artiști ca What’s Up, Axinte, Lorenna, Violeta Constantin, Autentic, Sylvie și alții. Iar asta nu e tot. Lista surprizelor este una mult mai mare!


În Eforie Sud turiștii și localnicii sunt așteptați pe 1 mai în Parcul Primăriei, acolo unde îi așteaptă o expoziție de antichități, iar între orele 17.00 - 20.30 se pot bucura de muzică și dans pentru copii, precum și de un concert Nadir (Vocea României). La 20.30 este programat un show cu lasere.


La Costinești avem, pe 2 mai, pe plaja Costinești - zona Obelisc - jocuri sportive, pe plajă, spectacol cu  trupe de folk și rock, artiști solo etc., iar la 20.30, bineînțeles, un show de lasere.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.4096 secunde