Ce caracteristici avantajoase au serviciile de colectare debite oferite de KRUK?

269
Ce caracteristici avantajoase au serviciile de colectare debite oferite de KRUK? - colectaredebite-1602762623.jpg

Articole recomandate

Cu un istoric notabil în activitatea de management al creanţelor, KRUK este o companie care a înţeles devreme că în comunicarea cu oamenii un rol important îl au adaptabilitatea şi înţelegerea nevoilor acestora. De altfel, KRUK România urmăreşte, de fapt, să fie partenerul celor cu dosare la KRUK şi nu entitatea de care aceştia să se teamă. Această abordare orientată către client are ca rezultat un proces avantajos de recuperare a datoriilor pentru cei care le au. În definitiv, acesta este şi scopul companiei.


Avantaje majore pe care le asigură un angajament de plată, în procesul de colectare creanţe


Deşi numeroase şi fiecare în parte având o importanţă semnificativă, cel mai important avantaj al angajamentului de plată între client şi KRUK constă în posibilitatea oferită persoanei cu datorii de a stabili valoarea ratei pe care o va plăti lunar, până la stingerea creanţei. Având posibilitatea de a-şi stabili singur rata în funcţie de veniturile lunare, clientul nu va mai întârzia cu plata ratei, ajungând la obiectivul propus, și anume: plata integrală a datoriei, într-un anumit interval de timp.


Un alt avantaj major al colaborării cu KRUK în vederea stingerii creanţelor, constă în evitarea procedurii de executare silită. Plătind la timp rate pe care singuri le stabilesc, clienţii KRUK nu vor mai fi executaţi silit şi nici nu vor avea un istoric negativ de plată în Biroul de Credite. Disciplina în plata ratelor îi ajută să treacă cu bine peste o perioadă pe care, cel mai probabil, nu şi-au dorit-o, caracterizată de disnconfort psihic şi stres.


Accesibilitatea platformei e-KRUK se materializează, de asemenea, într-un avantaj semnificativ pentru clienţii aflaţi sub incidenţa procedurii de colectare debite. Pentru plata ratelor prin intermediul platformei anterior menţionată nu este necesar să se respecte un program, clienţii putând să îşi plătească ratele indiferent de oră, de oriunde. Condiţia este că aceştia să aibă acces la internet, dispozitivul de pe care se loghează nefiind condiţionat de nimic – poate fi un telefon mobil, o tabletă, un laptop sau calculator.


Deşi există multe păreri negative pe forumuri despre KRUK, clienţii KRUK care îşi plătesc la timp ratele se pot înscrie în programele de fidelizare derulate de companie, prin care beneficiază de bonusuri semnificative. Un astfel de Program este şi "Dorinţe Împlinite", prin intermediul căruia, cu ajutorul punctelor prin care le este răsplătită corectitudinea şi disciplina cu care îşi plătesc ratele, clienții KRUK pot achiziţiona diverse produse, fără alte costuri suplimentare.


Prin faptul că au posibilitatea să-şi plătească ratele online pe platforma e-KRUK, clienţii beneficiază şi de alte avantaje conexe:
• au acces la informaţii despre datoria lor;
• au la dispoziţie o platformă bine securizată;
• se pot bucura de funcţii smart, precum: chat, reapelare gratuită, e-mail;
• există o opţiune de plată care nu necesită cont de utilizator, ci doar numărul dosarului de client;
• plata datoriei se poate face şi prin accesarea unui link personalizat pe care clientul îl primeşte prin SMS sau prin e-mail.


Prin urmare, plata online prin platforma e-KRUK sta la îndemâna tuturor clienţilor, necesitând parcurgerea unui proces simplu şi foarte accesibil.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.8687 secunde