Programul Rabla

Ce aspecte aparent minore le pot pune bețe în roate proprietarilor de rable

937
2
Ce aspecte aparent minore le pot pune bețe în roate proprietarilor de rable - programrabla-1346340411.jpg

Majoritatea constănțenilor care au dus anul acesta la Remat mașinile vechi și-au făcut bine lecțiile, însă nu puțini au fost aceia care s-au văzut totuși nevoiți să facă iar o serie de drumuri din cauza unor aspecte aparent minore. Reprezentanții colectorului din Năvodari - Resort Metal au dat câteva sfaturi constănțenilor care intenționează să scape de mașinile vechi poate în cea de-a treia sesiune a Programului Rabla, care ar urma să se desfășoare toamna aceasta. În primul rând, atenție mare la legalizările pe care sunteți nevoiți să le faceți la notari. În sesiunile anterioare destui constănțeni s-au trezit că le sunt refuzate aceste fotocopii ale documentelor originale deoarece nu au fost așezate corect în pagină, ori pentru că erau parțial lizibile, din cauza tușului de proastă calitate. De altfel, ar fi cazul să citiți mult mai atent orice tip de act pe care îl faceți la notar, fie de împuternicire, fie de altă natură, pentru că frecvent se descoperă tot felul de inadvertențe.

Un alt aspect pe care nu l-au luat în calcul toți constănțenii este acela că adresa din cartea de identitate a proprietarului trebuie să fie aceeași cu cea înscrisă atât în cartea de identitate a mașinii, cât și în certificatul de înmatriculare.


Mai mult, reprezentanții Resort Metal spun că proprietarii de mașini vechi ar trebui să studieze mai atent anul primei înmatriculări a autoturismului în România, dar și anul de fabricație. Pentru a putea fi casate mașinile trebuie să aibă cel puțin zece ani vechime și să fie de cel puțin cinci ani înscrise în România.


Frecvent s-au confruntat cu neconcordanțe între prima înmatriculare în România și anul fabricației, între datele înscrise în cartea de identitate a mașinii și cele din certificatul de înmatriculare, așadar atenție mare!

Actele necesare
Iată care sunt, pe scurt, actele necesare pentru a reuși să scăpați de mașina veche: două copii legalizate după cartea de identitate a mașinii și una xerox, două copii legalizate după certificatul de înmatriculare al mașinii, certificat fiscal din care să rezulte că nu există niciun fel de datorie la stat, trei copii simple după cartea de identitate / buletinul de identitate al titularului.
În plus, în cazul în care proprietarii mașinilor au decedat, trebuie dezbătută moștenirea, ca mai apoi să se solicite certificatul de moștenitor. Două copii după acest act vor fi depuse la dosar.


De asemenea, cei care nu se pot deplasa la Remat, din diverse motive, sunt nevoiți să facă o procură celui care se va ocupa de această problemă.

Bătrânele Dacii
La colectorul din Năvodari, de exemplu, 98 - 99% dintre mașinile vechi aduse de constănțeni sunt Dacii, în marea majoritate Dacii 1300 sau 1310, dar și câteva Dacii Nova sau Super Nova. Au fost însă și constănțeni care au renunțat la două mașini Tico, dar și la două Renault-uri.

Comentează știrea

MASINA CU SOLDATI
31 august 2012
SMURD MOARTEA ROSIE -clona

Eu sunt MOARTEA ROSIE SMURD si eu fac ce vreau in tara asta ! Eu sunt MOARTEA ROSIE SMURD si mi-am propus sa ucid acest popor ! Deja v-am demonstrat ca eu MOARTEA ROSIE SMURD sunt mai tare ca presedintele si guvernul acestei tari ! Eu MOARTEA ROSIE SMURD am cumparat tractoare SMURD , motorete SMURD , barci SMURD si urmeaza sa cumpar submarine SMURD ! Eu MOARTEA ROSIE SMURD am facut presiuni enorme la colegiul medicilor pt a obtine asigurari malpraxis pt soldatii care lucreaza pe masinile EPA SMURD dar fara nici un rezultat !Pt mine MOARTEA ROSIE SMURD nu exista reguli si legi in tara asta ! Eu MOARTEA ROSIE SMURD am deturnat banii si masinile care trebuiau sa ajunga la ambulanta ! Eu MOARTEA ROSIE SMURD am sabotat ambulanta privand-o de masini si aparatura medicala ! Va spun si mai repet pt mine MOARTEA ROSIE SMURD nu exista reguli si legi in tara asta ! Eu MOARTEA ROSIE SMURD va pot spune ca am facut dispecerate in toata tara doar ca sa imi justific activitatea ! Eu MOARTEA ROSIE SMURD cand merg la un caz merg insotit doar de mass media altfel nu mai merg ! Eu MOARTEA ROSIE SMURD am cheltuit cei doi la suta doar dupa bunul meu plac si nu ma poate verifica nimeni pt ca eu sunt MOARTEA ROSIE SMURD ! Eu MOARTEA ROSIE SMURD oblig cadrele medicale din spitale sa faca voluntariat pe masina SMURD iar cine refuza I se deface contractual colectiv de munca ! Eu MOARTEA ROSIE SMURD am facut doar afaceri paguboase pt statul roman ! Eu MOARTEA ROSIE SMURD coordonez majoritatea dispeceratelor din tara si trimit la locul solicitarii doar masina EPA cu soldati chiar daca exista masina cu medic si asistent la ambulanta ! Doar pt mine MOARTEA ROSIE SMURD nu exista reguli si legi in tara asta ! Eu MOARTE ROSIE SMURD m-am pus singur imparat pe ISU ! Eu sunt MOARTEA ROSIE SMURD!!!

andrei
31 august 2012
Cumpar 3 vouchere Rabla

Cumpar 3 vouchere rabla, va rog sa trimiteti ofertele pe mail : [email protected]

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.4723 secunde