Mai multe ştiri online:

CCIR lansează un nou barometru al economiei

Ştire online publicată Vineri, 19 Mai 2017. Autor: Ion TIȚA-CĂLIN
Camera de Comerț și Industrie a României (CCIR) lansează cea de-a treia ediție a studiului „Percepțiile mediului de afaceri asupra economiei”, în cadrul unei conferințe de presă, organizată luni, 22 mai 2017, la CCIR Business Center, începând cu orele 10.00.

Studiul a fost comandat de CCIR și realizat de KANTAR TNS România, pe un eșantion de 501 firme de la nivelul întregii țări. „Este necesar ca discuția despre economie să aibă la bază o cercetare de piață solidă. Studiul pe care îl vom oferi opiniei publice este totodată un barometru pentru mersul economiei”, se arată în comunicatul instituției.

Conferința de presă va fi susținută de Mihai Daraban - președintele CCIR, Mihai Apopii - vicepreședintele CCIR și președinte al CCI Neamț, Aurelian Gogulesc - vicepreședintele CCIR reprezentare și președintele al CCI Prahova și Iulia Cornigeanu - directorul executiv al KANTAR TNS România. 

Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

Social
miercuri, 17 iulie Foto : Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!" 8724 vizite, 0 comentarii Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!"
Tehnologie
miercuri, 17 iulie Foto : Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe! 4057 vizite, 0 comentarii Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe!
Cultură-Educație
miercuri, 17 iulie Foto : Mândria școlii constănțene.  Elevii de 10 ai județului! 2787 vizite, 0 comentarii Mândria școlii constănțene. Elevii de 10 ai județului!
ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.7905 secunde