CCIR: Eveniment on-line dedicat transportatorilor rutieri internaționali

192
CCIR: Eveniment on-line dedicat transportatorilor rutieri internaționali - ccirevenimentonlinededicattransp-1622830481.jpg

Articole de la același autor

Camera de Comerț și Industrie a României informează mediul de afaceri din țara noastră cu privire la evenimentul on-line „Cerințele Marii Britanii pentru transportatorii rutieri internaționali”, organizat de Biroul de Promovare Comercial Economic (BPCE) Londra cu sprijinul Her Majesty’s Revenue & Customs și al Uniunii Naționale a Transportatorilor Rutieri din România.

Webinarul se va desfășura în data de 8 iunie, în intervalul orar 11:30-12:30.

„Deși comerțul Marii Britanii cu România, dar și cu Uniunea Europeană, a înregistrat un declin de la începutul anului, din cauza Brexit-ului și pandemiei, perspectivele de creștere sunt promițătoare, anticipându-se un boom economic în Marea Britanie, începând cu a doua jumătate a anului 2021. Acesta va conduce, în mod firesc, la o cerere pe măsură a serviciilor pentru transport marfă - se arată în comunicatul dat publicității.

Puteți participa la eveniment pentru a afla direct de la reprezentanții guvernului britanic care sunt cerințele și formalitățile pentru transportatorii internaționali de marfă pe relația UE – Marea Britanie.

De asemenea, puteți asista la un demo al sistemului GVMS (Goods Vehicle Movement Service) – sistemul IT al autorităților britanice de control al frontierelor pentru coordonarea mișcării vehiculelor! Utilizarea GVMS este obligatorie pentru transportatori în anumite operațiuni de transport.”

Participarea la eveniment este gratuită, însă înregistrarea este obligatorie și poate realiza prin completarea unui formular.

Camera de Comerț și Industrie a României este singura organizație neguvernamentală și apolitică inclusă în Comitetul Interministerial dedicat ieșirii Marii Britanii din Uniunea Europeană. CCIR pune la dispoziția mediului de afaceri din România o platformă online actualizată cu cele mai recente informații referitoare la Brexit și efectele acestui proces asupra economiei autohtone.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.2859 secunde