Mai multe ştiri online:

CCINA / Mâine are loc evenimentul de închidere a proiectul „Black Sea Tradenet”

Ştire online publicată Marţi, 27 Noiembrie 2012. Autor: Anca CHICU
Camera de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură din Constanța organizează mâine, începând cu ora 10.30, conferința finală a proiectului „Black Sea Tradenet (B.S.T.)”, la Hotel Malibu din Mamaia.


Proiectul este finanțat de Programul Operațional Comun pentru Bazinul Mării Negre 2007 - 2013, iar CCINA este partener coordonator. Alături de CCINA Constanța, partenerii proiectului sunt: Camera de Comerț si Industrie din Dobrici, Bulgaria, Comitetul Elen pentru Comert Exterior (HEPO) din Salonic și Camera de Comerț și Industrie din Kavala, Grecia, Centrul Național pentru Dezvoltarea IMM-urilor din Erevan, Armenia, Camerele de Comerț și Industrie din Trabzon și din Zonguldak, Turcia.
Obiectivul general al proiectului este să încurajeze și să faciliteze parteneriate intra-regionale și cooperarea transfrontalieră pentru o dezvoltare durabilă în Bazinul Mării Negre.


Agenda acestei conferințe finale include prezentarea activităților și rezultatelor proiectului, noua rețea Black Sea Tradenet și serviciile pe care le va furniza după încheierea proiectului, alte inițiative similare. La eveniment vor participa toți partenerii proiectului și se va semna și un protocol de colaborare. 


Sunt invitate să participe companii interesate de colaborare în bazinul Mării Negre, asociații de sprijin pentru IMM-uri, dar și reprezentanți ai ambasadelor și oficiilor consulare din cele cinci țări (România, Bulgaria, Grecia, Armenia, Turcia).
Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.7683 secunde