CCINA / Mâine are loc evenimentul de închidere a proiectul "Black Sea Tradenet"

189
CCINA / Mâine are loc evenimentul de închidere a proiectul

Articole de la același autor

Camera de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură din Constanța organizează mâine, începând cu ora 10.30, conferința finală a proiectului "Black Sea Tradenet (B.S.T.)", la Hotel Malibu din Mamaia.


Proiectul este finanțat de Programul Operațional Comun pentru Bazinul Mării Negre 2007 - 2013, iar CCINA este partener coordonator. Alături de CCINA Constanța, partenerii proiectului sunt: Camera de Comerț si Industrie din Dobrici, Bulgaria, Comitetul Elen pentru Comert Exterior (HEPO) din Salonic și Camera de Comerț și Industrie din Kavala, Grecia, Centrul Național pentru Dezvoltarea IMM-urilor din Erevan, Armenia, Camerele de Comerț și Industrie din Trabzon și din Zonguldak, Turcia.
Obiectivul general al proiectului este să încurajeze și să faciliteze parteneriate intra-regionale și cooperarea transfrontalieră pentru o dezvoltare durabilă în Bazinul Mării Negre.


Agenda acestei conferințe finale include prezentarea activităților și rezultatelor proiectului, noua rețea Black Sea Tradenet și serviciile pe care le va furniza după încheierea proiectului, alte inițiative similare. La eveniment vor participa toți partenerii proiectului și se va semna și un protocol de colaborare. 


Sunt invitate să participe companii interesate de colaborare în bazinul Mării Negre, asociații de sprijin pentru IMM-uri, dar și reprezentanți ai ambasadelor și oficiilor consulare din cele cinci țări (România, Bulgaria, Grecia, Armenia, Turcia).




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.5486 secunde