CCINA a participat la Târgul internațional "The Agriculture and Everything for it 2013" de la Dobrich

178
CCINA a participat la Târgul internațional

Articole de la același autor

Centrul Enterprise Europe Network Constanța (EEN), din cadrul Camerei de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură Constanța, a avut calitatea de co-organizator al Parteneriatului de afaceri B2B de la Târgul internațional "The Agriculture and Everything for it 2013", desfășurat în Dobrich, Bulgaria. 




Evenimentul, la care a participat, bineînțeles, și EEN Constanța, pe 29 august, a oferit oportunitatea unor întâlniri bilaterale între firme din România, Bulgaria și Turcia. Mai exact, la runda de discuții organizată de EEN Constanța, EEN Dobrich - Bulgaria și EEN Konya -Turcia au participat 21 de reprezentanți de la 13 companii și societăți din județul Constanța, cu activitate în domeniul agriculturii și serviciilor conexe.


Reprezentanții Centrului Enterprise Europe Network Constanța au prezentat informații despre activitatea și interesul pentru cooperare al participanților români și au asistat companiile la întâlnirile bilaterale, precum și la vizitele la standurile firmelor prezente la târg, asigurând și traducerea atunci când a fost necesar. Mai mult, în perioada următoare EEN Constanța va oferi și asistență acestor companii, pentru finalizarea unor eventuale cooperări.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.3803 secunde