Cazare la mare de la 45 de lei pe noapte, în luna septembrie, prin programul "Litoralul pentru toți"

254
Cazare la mare de la 45 de lei pe noapte, în luna septembrie, prin programul

Articole recomandate

Românii care merg în stațiunile românești de la Marea Neagră, în perioada 1-30 septembrie, se pot caza cu tarife reduse, plătind de la 45 de lei de noapte prin programul "Litoralul pentru toți", aflat la a 37-a ediție, lansat de Federația Patronatelor din Turismul Românesc (FPTR).

Potrivit Federației, programul se adresează tuturor turiștilor care doresc să viziteze litoralul românesc în perioada 1 - 30 septembrie, beneficiind astfel de tarife cu până la 65% mai mici față de cele din vârful de sezon.

"Până în prezent, s-au înscris în program 49 hoteluri din toate stațiunile de pe litoral, care pun la dispoziția turiștilor un număr de aproximativ 3.600 de locuri pe noapte.

Aceste locuri vor fi vândute atât prin agențiile de turism partenere și revânzătorii lor, cât și direct de către hoteluri", se menționează în comunicatul de presă emis de FPTR.

Sejururile pot fi achitate și cu vouchere de vacanță.

"Ne aflăm într-un an deosebit de greu pentru turismul românesc, acest sector de activitate fiind cel mai afectat în urma apariției pandemiei de SARS-CoV-2 în țara noastră. A trebuit să facem față nenumăratelor provocări și schimbări, deloc ușoare, pe care apariția noului coronavirus le-a impus, fiecare operator din turism făcând eforturi deosebite pentru ca toți turiștii să se simtă în siguranță și să se bucure cu adevărat de vacanță, în pofida restricțiilor.

Astfel, la sfârșitul unui sezon dificil, considerăm că avem obligația de a face toate eforturile pentru a prelungi sezonul estival, oferind turiștilor oportunitatea să petreacă un sejur la malul Mării Negre", a declarat Dragoș Răducan, prim-vicepreședintele executiv FPTR.

XXX

Federația Patronatelor din Turismul Românesc are în componență 5.344 de societăți comerciale din turism, care asigură venituri salariale pentru 73.752 de angajați, reprezentând 37% din forța de muncă din turism, cu o cifră de afaceri cumulată de peste 5 miliarde de euro și gestionând, într-o pondere covârșitoare, capital românesc.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2661 secunde