Câți bani au pierdut bogătașii României în criză

1145
Câți bani au pierdut bogătașii României în criză - bani222-1309848472.jpg
V-ați întrebat cum s-au îmbogățit. Dar cât au pierdut în criză? Unii din cei mai importanți oameni de afaceri din România au răspuns cu cifre. Alții dintre ei au evitat să spună altora cum au trecut prin criză. Money.ro a alcătuit un top al bogătașilor din România care au avut de pierdut de pe urma crizei.
Omul de afaceri Jean Valvis spune că nu a pierdut bani în criză. Nu că ar fi fost ocolit de probleme...
"Nu am pierdut bani, am lungit planurile de recuperare a sumelor, am continuat investițiile, gândindu-mă că această criză este provizorie. M-am bazat pe liniile principale, cereale, energie verde, m-am focusat pe obiective de viitor, pe primele necesități. Continui să investesc, iar cel mai important proiect este cel cu energiile regenerabile, proiect pentru care aștept confirmarea legii 220", declarat Valvis pentru MONEY.ro. El a declarat, anterior, că toate proiectele lui în energie regenerabilă vor fi anulate, dacă legea de sprijinire a investițiilor în domeniu va fi modificată.

Camelia Șucu, una dintre cele mai cunoscute femei din mediul de afaceri autohton, proprietara Class Living, business din industria mobilei de lux, a pierdut 1 milion de euro în perioada 2008 -2010. Totuși, este mulțumită că a reușit să treacă peste criză cu o echipă completă și cu un business în dezvoltare.
"Nu am pierdut niciun om, am continuat achizițiile. Am avut, în perioada 2008 -2010 pierderi totale de un milion de euro, într-un sector care a avut de suferit, fiind afectat și de creșterea TVA la 24%", ne-a relatat Șucu.
Omul de afaceri timișorean Emil Cristescu, care, împreună cu fratele său, Marius Cristescu, controlează grupul de firme Bega și deține o avere de 500-550 de milioane de euro, ce-i poziționează pe locul al șaselea în Topul Forbes al celor mai bogați români, consideră că din cauza crizei a pierdut trei ani de activitate. Nu poate estima o cifră a pierderilor.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.376 secunde