Cătălina Optic a sărbătorit 30 de ani de activitate! Cătălin Botezatu, invitat special

1502
Cătălina Optic a sărbătorit 30 de ani de activitate! Cătălin Botezatu, invitat special - botezatu2-1627829195.jpg

Articole de la același autor

Zilele trecute, a avut loc la Constanța, un dublu eveniment: aniversare Gucci 100 ani și sărbătorirea, în avanpremieră, Cătălina Optic 30 de ani de activitate. În acest fel, s-a celebrat experienţa vastă în îngrijirea vederii și au fost prezentate noile tendințe de ochelari. Cel mai atent cabinet de optometrie şi optică medicală lucrează, pas cu pas, la vederea, imaginea şi succesul purtătorului de ochelari, obiectivul principal fiind acela de a atinge un înalt nivel de satisfacţie şi loialitate prin intermediul ochelarilor, o reală operă de artă și precizie. Debutul parteneriatului „Compania și Purtătorul de Ochelari” a avut loc din dorința de a oferi oamenilor o imagine clară. „Astfel am descoperit împreună că pentru a paşi în viitor și spre succes avem nevoie de o valoare inestimabilă: încrederea. Cu ajutorul încrederii acordate reciproc am transformat ideile în fapte, speranţele în certitudini, clipele în amintiri, succesul fiind din ce în ce mai aproape. Pentru că, succesul aparţine oamenilor cu vederi clare!”, au precizat organizatorii.

Astfel, cu ajutorul echipei de profesionişti, cât și a brand-urilor celebre Gucci, MontBlanc, Dunhill, Saint Laurent, Cazal, Cartier, se urmărește obiectivul companiei, se promovează calitatea și imaginea clară, concentrându-se atenţia către necesităţile fiecărui purtător de ochelari, a precizat Cătălina Rotaru-optometrist.

Totodată, în cadrul evenimentului s-a celebrat oferirea în exclusivitate, la Constanța, a peste 2.000 de modele a întregilor colecții Gucci, MontBlanc, Dunhill, Saint Laurent, Cazal, Cartier, ochelari de soare și de vedere. Toate acestea s-au lansat în prezența invitatului special, cunoscutul designer Cătălin Botezatu. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.4152 secunde