Cât costă cele două modele Dacia lansate astăzi, Dokker și Dokker Van

1204
Cât costă cele două modele Dacia lansate astăzi, Dokker și Dokker Van - daciadokker-1347962020.jpg
Dokker și Dokker Van sosesc în această săptămână în showroom-urile din România, au anunțat reprezentanții Dacia. Cele mai noi modele ale gamei Dacia vor fi vedetele unei operațiuni speciale de lansare, intitulată "Zilele Dokker", care se va derula în perioada 20 - 28 septembrie.

Clienții vor avea astfel ocazia de a descoperi și de a testa cele două vehicule care vin să completeze familia de modele Dacia.

Destinat unei utilizări mixte (atât în scop personal cât și în scop profesional), Dacia Dokker este propus cu patru versiuni de motorizare: două propulsoare pe benzină, printre care noul motor TCe de 1,2 litri și 115 CP și două motoare diesel de 75 CP și 90 CP.

Modelul dispune de trei nivele de echipare - Basic, Ambiance și Laureate. Prețurile variază între 9.000 de euro (TVA inclus) pentru Dokker Ambiance, echipat cu motorul pe benzină 1.6 MPI de 85 CP și 13.600 de euro (TVA inclus) pentru varianta Dokker Laureate, echipat cu motorul diesel 1.5 dCI de 90 CP.

Dokker Van beneficiază de două nivele de echipare: Basic și Ambiance și dispune de aceleași motorizări ca în cazul modelului Dokker. Cu prețuri cuprinse între 8.700 de euro (TVA inclus) pentru versiunea Basic și 11.500 de euro în cazul versiunii Ambiance cu motorizare diesel de 90 CP, Dokker Van reprezintă o ofertă imbatabilă pentru clienții aflați în căutarea unei utilitare robuste și cu o foarte bună capacitate de încărcare, spun reprezentanții Dacia.

Cele două modele pot fi comandate în rețeaua autorizată Dacia începând de mâine, 19 septembrie 2012.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 06 Iunie 2012
Stire din Economie : S-a lansat Dacia Lodgy!
Pagina a fost generata in 0.3452 secunde