Casele de marcat vor comunica cu serverele ANAF din vara lui 2019

320
1
Casele de marcat vor comunica cu serverele ANAF din vara lui 2019 - caseledemarcat-1493639518.jpg

Articole de la același autor

Legea prevede că la 1 noiembrie 2018 președintele Agenției Naționale de Administrare Fiscală trebuie să emită un ordin care să precizeze data la care casele de marcat trebuie să transmită informațiile către serverele instituției. Acest proiect vizează conectarea a peste 1 milion de case de marcat la serverele ANAF, astfel încât transmiterea de date să înceapă la jumătatea anului 2019. 


Între timp, Agenția Națională de Administrare Fiscală a finalizat specificațiile tehnice și structura fișierelor pe care casele de marcat urmează să le trimită către Fisc. Acestea au fost definitivate în urma întâlnirilor de lucru desfășurate în ultimele cinci luni între ANAF și reprezentanții Asociației Distribuitorilor de Aparate de Marcat Electronice Fiscale (ADAMEF) și ai Patronatului Comercianților și Servisanților de Case de Marcat. 


Comentează știrea

Dan
23 mai 2017
Oferta

BANI LA DOMICILIU: NOI AM DAT DEJA EXTRA-BONUS 250 DE DOLARI! Lucrati acasa, la calculator, in timpul liber. Pe langa alte tipuri de castiguri, noi am dat deja și extra-bonus 250 DE DOLARI CHIAR DIN PRIMA LUNA a seriei de activitati speciale lansate la data de 12 aprilie 2017. Suntem pregatiti sa va ajutam pas cu pas, in asa fel incat sa castigati sigur, simplu si comod bani. Oferim si solicitam SERIOZITATE! Nu ne cautati decat dupa ce v-ati hotarat cu seriozitate! Cereti detalii mai multe la adresa de email: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 3.9858 secunde