Compania Enel promite:

Carosabilul de pe Aleea Garofiței va fi remediat după data de 15 martie

171
Carosabilul de pe Aleea Garofiței  va fi remediat după data de 15 martie - managementulcorectallucrarilor-1521044871.jpg

Articole de la același autor

În ediția din 13 martie 2018 a ziarului "Cuget Liber", am publicat articolul "Ce învață elevii Școlii Generale nr. 24 de la compania Enel", în care am relatat cazul lucrărilor începute și nefinalizate de compania Enel pe Aleea Garofiței.

Răspunzând la întrebările cotidianului "Cuget Liber", biroul de presă al Enel România ne-a transmis următorul comunicat: "Lucrarea de pe Aleea Garofiței a fost realizată de către un constructor pentru societatea E-Distribuție Dobrogea. Conform contractului de execuție, toate costurile pentru asfaltare au fost plătite de către constructor către firma de asfaltare acreditată de Confort Urban și Primăria Constanța. Lucrările au fost încheiate la începutul sezonului rece, iar stațiile de asfalt și-au închis activitatea pe perioada iernii, până la 15 martie 2018 și imediat ce își vor relua activitatea vor remedia carosabilul".

Din comunicat reținem, în primul rând, vestea bună. Calvarul elevilor și profesorilor Școlii Generale nr. 24, care au fost nevoiți să meargă timp de patru luni și jumătate printr-un șanț acoperit cu spărturi de piatră, se va încheia curând. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.571 secunde