Cargoul "Elga-1" a fost abandonat de echipajul rusesc, pe Marea Neagră

602
2
Cargoul

Articole de la același autor

Pe data de 3 decembrie 2014, la ora 19,35 (ora Moscovei), cargoul "Elga-1" sub pavilion Rusia, a emis semnal de primejdie. Nava a raportat că în sala mașinilor a început să pătrundă apa printr-o instalație defectă și că pompele nu fac față. 
Cargoul plecase din port Temryuk (Rusia) spre Varna (Bulgaria), cu 6.000 de tone de cărbune la bord. "Sea Spider", o navă de aprovizionare offshore aflată în apropiere, a pornit la ora 21 în ajutorul cargoului aflat în dificultate. 
La ora 23,55, comandantul lui "Elga-1"a ordonat evacuarea navei. Cei 13 membri ai echipajului, toți ruși, au coborât pe o plută de salvare, fiind preluați pe 4 decembrie, la ora 2,54, de către "Sea Spider", pentru a fi transportați la Novorossiysk. În dimineața zilei de 4 decembrie, cargoul era încă în plutire, la est de portul Varna. Nu se știe dacă s-a scufundat. 
Nava "Elga-1", are capacitatea de 6.277 tdw și a fost construită în 1991. (I.T.C.)


Comentează știrea

Paul
6 decembrie 2014
Cea mai noua oferta de lucru!

Cea mai noua oferta de lucru! Foarte multi oameni s-au convins de seriozitatea noastra! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul "Info" la adresa de email: [email protected]

ben
11 august 2015
Cautam colaboratori

Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata globala. -Proiectul este lansat de curand si are mari perspective. -NU este necesara niciun fel de experienta! -Asiguram suport si logistica in desfasurarea activitatii. -Lucrati intr-un mediu placut, proactiv. -Principala atributie este mentinerea unei evidente a ofertelor prospectante si actualizate zilnic. -Oferim sanse reale de avansare in cariera! -Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal, cu posibilitatea unor bonusuri substantiale. -Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. -Programul de lucru este flexibil. -Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. -Sunt suficiente studiile medii. -Cerem cunostinte minime de operare pe internet, de lucru cu fisiere word si pdf si navigare online. -Solicitati acum mai multe detalii la una dintre adresele noastre de email: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Vineri, 11 Iulie 2014
Stire din Eveniment : Dezastrul vine din adâncuri
Pagina a fost generata in 0.4634 secunde