Caravana "Managementul Destinațiilor: Online și Offline" începe la Constanța

199
Caravana

Articole de la același autor

Autoritatea Națională pentru Turism, în parteneriat cu Camera de Comerț și Industrie a României și Federația Patronatelor din Turismul Românesc (F.P.T.R.), organizează luni, 19 septembrie 2016, în Constanța, prima conferință din cadrul Caravanei "Managementul Destinațiilor: Online și Offline", inițiativă susținută de Google România. 


Caravana este un proiect care se derulează în perioada 19 septembrie - 3 noiembrie 2016, în orașele Constanța, Târgu Jiu, Timișoara, Brăila, Brașov, Cluj-Napoca, Suceava și București.


Moderatorul conferinței de la Constanța este Anca Pavel - Nedea, președintele Autorității Naționale pentru Turism. Vor face expuneri: Nicolae Bucovală - prim - vicepreședintele FPTR, Ion Dănuț Jugănaru - directorul General al Camerei de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură Constanța, Enache Stănică - reprezentantul clusterului INOMAR, Ana SIPCIU - reprezentanta Google România, Gabriela Eenescu - reprezentanta BitSoft și Manuela Cîmpean - reprezentanta Primăriei Cluj Napoca. 


La eveniment vor participa agenți economici din domeniu, membri ai Camerei de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură Constanța, reprezentanți ai autorităților publice locale, ai asociațiilor de dezvoltare și promovare turistică, ai asociațiilor patronale și federațiilor de profil și ai organizațiilor non-guvernamentale cu activitate în domeniul turismului, reprezentanți ai centrelor de informare turistică, instituțiilor culturale, ai mediul academic și mass-media națională și locală.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4444 secunde