Când se organizează anul acesta marile târguri și expoziții, la Constanța

2317
1

Articole de la același autor

Constanța va fi gazda, și în acest an, a aproape 20 de târguri și expoziții organizate de Camera de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură Constanța (CCINA), la care sunt așteptați, ca de fiecare dată, mii de vizitatori.


De prima manifestare ne despart doar câteva săptămâni. Cea de-a 56-a ediție a Tinimtex - Târgul Național de Îmbrăcăminte și Încălțămin-te - care se va desfășura în Mamaia, cel mai probabil doar în ca-drul Pavilionului Expozițional, este programată să înceapă pe 20 fe-bruarie. Până pe 24 februarie constăn-țenii vor putea cumpăra de la confecții textile până la încălțăminte, marochinărie, accesorii și tricotaje.

Urmează apoi, în aprilie, alte cinci târguri și expoziții. CCINA și-a propus să organizeze, în perioada 3 - 6 aprilie, atât cea de-a XI-a ediție a Salonului de dotări hoteliere și alimentație publică, cât și cea de-a III-a ediție a Wine Fest. Ambele au loc la Pavilionul Expozițional. Constănțenii vor avea astfel ocazia să vadă ce mai este nou în materie de echipamente, materiale și mobilier pentru hoteluri și restaurante, dar și în materie de vinuri. Chiar dacă aceste manifestări par să aibă un public restrâns (managerii unităților de cazare și de alimentație), totuși din experiența anilor trecuți s-a putut vedea că și constănțenii de rând au considerat că au ce vedea și… degusta.

Tot pe început de lună, 5 - 7 aprilie, are loc, la Centrul de Afaceri EuroLitoral, poate cel mai așteptat târg al primăverii. Cuplurile care s-au decis să-și unească destinele anul acesta pot măcar arunca o privire la Târgul pentru nunți (salon specializat de articole și servicii pentru acest eveniment, dar și pentru alte ocazii speciale), ediție mult mai generoasă, ca număr de participanți, comparativ cu cea organizată în noiembrie, anul trecut.

Tot la EuroLitoral este programat să aibă loc, în perioada 18 - 21 aprilie, și cea de-a doua ediție a Târgului de mobilă, iar în perioada 25 - 28 aprilie, SEB - Salonul Expozițional Beauty, un salon specializat de echipamente și consumabile destinate atât saloanelor de specialitate, cât și publicului larg.

Târg specializat pentru copii

Pentru luna mai, CCINA și-a propus să organizeze alte trei manifestări, două târguri și un salon. În perioada 15 - 19 mai se va desfășura, în Mamaia, atât ediția de primăvară a Tinimtex, la Pavilionul Expozițional, cât și KIDO, un târg specializat pentru copii, la EuroLitoral.

Luna iunie va fi, și ea, foarte aglomerată. În perioada 5 - 8 iunie are loc, în Mamaia, a doua ediție a Construct - RomTherm, expo-ziție specializată de materiale de construcții, instalații de încălzire, climatizare, electrice și sanitare, decorațiuni interioare și exterioare, energii neconvenționale.

Urmează, în perioada 12 - 15 iunie, Expoagroutil - târg național de agricultură și industrie alimen-tară - și Expoflowers - salon de flori, plante decorative, aranjamente florale, amenajare grădini, spații verzi și echipamente pentru grădinărit, ambele în Mamaia. Locul exact va fi anunțat în timp util.

Tomis Yacht & Salon SUV-uri (27 - 30 iunie, Portul Turistic Tomis) și Bijou Expo (28 - 30 iunie, Golden Tulip Mamaia) sunt cele două manifestări organizate de CCINA care încheie luna iunie.

Pentru cea de-a doua parte a anului, începând cu luna septembrie, sunt programate un târg specializat de articole și oferte școlare și Tinimtex, în septembrie, o altă ediție a Tinimtex și a Târgului pentru nunți, în noiembrie, iar în decembrie un salon specializat de artă și cadouri de lux.


Comentează știrea

REZISTENTA ANR -MRANR
15 ianuarie 2013
IMPERIUL VOSTRU SE DESTRAMA

Va intreb cine este ANR? Acei 10 oameni ? Ca si in Germania de est 1989 raspunsul este NOI SINTEM !..noi sintem poporul spuneau germanii si noi sintem ANR spun oamenii, fara de care bineinteles ANR insasi nu poate exista. s-a facut o nedreptate, o inscenare de cel mai josnic tip si totusi eronata.. si ca in trecut cand oamenii apelau la judecata Sfatului oamenilor buni si batrani apelez la sfatul oamenilor din ANR si la Justitie-Tribunal , mai ales ma adresez celor ce au fost nedreptatiti , dati afara ori care si-au pierdut locurile de munca?care simt ca "asa nu se mai poate!" Si va intreb Cat o sa mai rabdam ? cat o sa mai rabdam nedreptatea? Sa stiti ca legea este de partea noastra!de aceea facem Declaratie de razboi impotriva nedreptatii! Va chem la lupta prin toate mijloacele posibile: greva, actiuni sindicale, actiuni administrative si actiuni in justitie, actiuni sociale , presa, discreditarea acestor mijloace murdare de a face administratie care vor fi anihilate in curand chiar daca peste cateva zile sau 1 an sau 2 .

Articole pe aceeași temă

Joi, 13 Decembrie 2012
Stire din Economie : Cine sunt "creativii" Constanței
Pagina a fost generata in 0.4373 secunde