Când bulgarii reduc taxele pentru croaziere, profită și România

213
1
Când bulgarii reduc taxele pentru croaziere, profită și România - candbulgarii-1429283765.jpg

Articole recomandate

Bulgaria a decis să reducă taxele portuare legate de tonaj pentru navele de croazieră, în încercarea de a da un impuls industriei turismului. Navele de pasageri vor plăti o taxă pe tonaj cu 14% mai mică, în porturile bulgărești de la Marea Neagră și Dunăre. 


Într-o declarație a guvernului țării vecine se arată că reducerea taxei va crea condiții pentru creșterea numărului de pasageri în porturile bulgare și pentru a face față creșterii concurenței țările vecine. Opinia mea este că măsura luată de Bulgaria va stimula turismul de croazieră din întreaga regiune. Navele de pasageri intră în Marea Neagră sau se deplasează pe Dunăre nu doar pentru a vizita porturile Bulgariei. De regulă, voiajurile lor cuprind mai multe țări, între care nu poate fi vorba de concurență. Dimpotrivă, toate trebuie să contribuie la creșterea atractivității călătoriilor, prin reducerea taxelor, îmbunătățirea calității serviciilor, diversificarea ofertelor de destinații turistice pe perioada escalelor. 


Comentează știrea

Ganditorul
19 aprilie 2015
reducere taxe

Nu te prea pricepi... taxele pentru navele fluviale de pasageri nu se calculeaza in functie de tonaj iar in Marea Neagra navele nu mai intra din cauza situatiei politice din Ucraina... Desi pe site-ul APMC sunt publicate 80 acostari e o minciuna ordinara, cel putin navele maritime cu pasageri americani nu vor mai intra mult timp de acum in Marea Neagra...

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 04 Aprilie 2015
Stire din Actual : DECIZIE IMPORTANTĂ LUATĂ DE BULGARIA
Pagina a fost generata in 0.4351 secunde