Campanie pentru informarea navigatorilor români, privind Ebola

316
4
Campanie pentru informarea navigatorilor români, privind Ebola - camapanie-1407177678.jpg

Articole de la același autor

Sindicatul Liber al Navigatorilor a anunțat că va declanșa o campanie de informare a mari-narilor despre febra hemoragică determinată de virusul Ebola. "Vom transmite la nave și vom afișa pe site informații despre aria de răspândire a virusului, boală, simptome, evoluție și mod de prevenire. Pe multe dintre navele care ajung în porturile din Africa de Vest sunt echipaje cu români. Avem convingerea că armatorii serioși au preluat informațiile diseminate de asociațiile internaționale, de Organizația Mondială a Sănătății, și le-au transmis la nave. O vom face și noi. Aceste informații trebuie să ajungă la comitetele de sănătate și securitate a muncii, de la bordul navelor, pentru a fi prelucrate cu echipajele" - a declarat, pentru cotidianul "Cuget Liber", Adrian Mihălcioiu, liderul SLN. Sindicatul va continua, de asemenea, campaniile de informare privind malaria și HIV-SIDA. "În cei aproape 25 de ani de existență a SLN, nu s-a consemnat niciun caz de infestare cu virusul Ebola printre marinarii români. În schimb, au fost navigatori care au rămas infirmi pe viață ori au decedat, din cauza malariei, precum și cazuri de îmbolnăviri HIV-SIDA" - a afirmat liderul SLN.


Comentează știrea

!!!
5 august 2014
Titza, ramai la "nivelul radiatiilor" !

Au navele "comitete de sanatate" ?!? De unde a mai scos-o impostorul asta de mihalcioiu si cu iradiatul de la Cernavoda , Titza-Calin ?!?...

Mihai
5 august 2014
Studentii UMC

Ion Tita-Calin m-ai albit la c...e cu SNL si cu Mihalcioiu care,din punctul de vedere al unui navigator,nu a facut absolut nimic pt mine niciodata,decat sa incaseze cotizatia si sa ofere pachete de craciun(o portocala si banana) copiilor. Apropo de Ebola: Cum ramane cu studentii Nigerieni de la UMC care sunt aproximativ 200 la numar si nu sunt de ieri aici?

Nicu
6 august 2014
Ebola

Dupa mintea unora, navele nu pot pluti pe apa ca sunt mai grele. Desigur, la bordul navelor exista persoana autorizata(de regula ch. off) care poate manui ghidul de sanatate, are o minima pregatire in sanatate iar impreuna cu ceilalti,comandant, sef mecanic, seful de echipaj si un reprezentant de la sala masini formeaza un comitet de bord, Shipboard Safety Committee, parte din ISM-ul la nava si ILO code of practice. Acest comitet se ocupa cu: "Safety and Health on board" Dar asta o stiu numai navigatorii nu de-alde Mihai sau "miratul" . Pentru confirmare vezi un contract de munca colectiv legal la nivel international. Sunt sigur ca SLN-ul sau ITF-ul au toate aceste informatii.

un marinar
6 august 2014
Ebola

Subiectul este foarte serios. Boala a explodat si este bine ca cineva incearca sa informeze despre boala, cum sa se evite, etc. Bravo celor de la SLN. Este o organizatie profesionala adevarata care are grija de marinari. Ati auzit vreo alta informatie despre Ebola de altundeva? MAE scrie pe site-ul sau dar nimeni in presa nu este interesat sa preia. Bravo Tita Calin, bravo Cuget Liber.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4879 secunde