Adrian Pintea, șeful APIA:

"Campania de informare a fermierilor a fost un real succes"

165

Articole de la același autor

Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură a încheiat seria sesiunilor de informare dedicate exclusiv beneficiarilor măsurilor din Programul Național de Dezvoltare Rurală 2014 - 2020. Prin această campania de informare s-a urmărit creșterea eficienței măsurilor de dezvoltare rurală și a gradului de absorbție a fondurilor europene aferente acestora. 


Măsurile vizate au fost: agromediu și climă; agricultură ecologică; plăți pentru zone care se confruntă cu constrângeri naturale; plăți în favoarea bunăstării animalelor; împădurirea și crearea de suprafețe împădurite; plăți pentru angajamente de silvomediu. 


"Am ajuns la finalul campaniei de informare pe care am derulat-o timp de aproape două luni, în toate regiunile țării, exclusiv pentru beneficiarii măsurilor delegate pe care le gestionăm din PNDR 2014-2020. A fost un adevărat tur de forță, prin care ne-am propus să mergem în mijlocul fermierilor cu informații și noutăți despre măsurile delegate, prezentate la nivelul și pe înțelesul fermierilor, astfel încât să reușim o îmbunătățire a accesării acestor forme de sprijin. La rândul lor, fermierii au venit către noi cu problemele cu care se confruntă în accesarea măsurilor delegate, cu diverse spețe pe care au avut nevoie de clarificări punctuale. Cred că această campanie de informare a fost un câștig pentru toate părțile implicate; pe de-o parte, noi am reușit să cunoaștem mai amănunțit problemele cu care se confruntă fermierii, pe de altă parte, fermierii au plecat acasă cu multe aspecte clarificate. Trăgând linie, apreciem că această campanie de informare a fost un real succes, ceea ce ne motivează să organizăm și pe viitor astfel de evenimente dedicate fermierilor", a declarat Adrian Pintea, directorul general al APIA.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 31 Ianuarie 2020
Stire din Economie : Campania de informare a fermierilor
Pagina a fost generata in 0.3863 secunde