Camera de Comerț vine în sprijinul PFA și al întreprinderilor individuale

373
Camera de Comerț vine în sprijinul PFA și al întreprinderilor individuale - cameradecomert-1546961247.jpg

Articole recomandate

Camera de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură Constanța le reamintește întreprinzătorilor că doar până la data de 17 ianuarie 2019, persoanele fizice autorizate (PFA) și întreprinderile individuale (II) mai pot să își modifice actele de funcționare la Registrul Comerțului, în sensul reducerii numărului de obiecte de activitate, la 5 pentru PFA, respectiv 20 clase pentru II, conform CAEN. După această dată, Registrul Comerțului va proceda la radierea acestora.

"Reducerea numărului claselor de activități CAEN a fost obligatorie ca urmare a intrării în vigoare a Legii nr. 182/2016, având un termen de 2 ani pentru conformare. Textul de lege prevede cel mult 5 clase de activități la PFA si cel mult 10 clase de activități la II.

Din păcate, în județul Constanța, la începutul lunii ianuarie 2018, încă existau 448 de persoane fizice autorizate și 148 de întreprinderi individuale care riscă radierea, neconformându-se acestor cerințe.

Biroul de Informare și Asistență Societăți, din cadrul CCINA Constanța, vă asigură consultanța, modificarea actelor și depunerea la Registrul Comerțului. Vă reamintim, cu această ocazie, că ne-am mutat în sediul CCINA Constanța din bdul Alexandru Lăpușneanu nr. 185 A, parter, intrarea din

str. Suceava", se arată în comunicatul dat publicității.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4705 secunde