Bursa de Valori București lansează "Banii Tăi Expo"

112
Bursa de Valori București lansează

Articole de la același autor

În perioada 6 - 7 octombrie, Bursa de Valori București (BVB) organizează prima ediție a evenimentului "Banii Tăi Expo", în Piața Universității din București. Este prima expoziție organizata de BVB în cooperare cu casele de brokeraj, administratorii de fonduri, fondurile de pensii, asiguratorii de viață și companiile listate, dedicată în exclusivitate serviciilor financiare.

Inima Bucureștiului va deveni centrul de acces la informațiile cu privire la economisire și investiții, administrarea banilor, piețele de capital, precum și un spectru de servicii financiare disponibile persoanelor fizice.

"Banii Tai Expo" își propune să aducă în același loc reprezentanți ai diferitelor sectoare ale industriei financiare și pieței de capital pentru a-i informa pe vizitatori despre administrarea banilor și oportunitățile existente.

Astăzi, circa 20.000 de români investesc la Bursa de Valori București. "Banii Tai Expo" este primul dintr-o serie de proiecte care vor avea loc în luna octombrie, dedicate creșterii nivelului culturii financiare din România. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Vineri, 04 Septembrie 2015
Stire din Economie : Euro a pierdut 0,07% în fața leului
Vineri, 04 Septembrie 2015
Stire din Economie : Dolarul a câștigat 2,84 bani
Vineri, 04 Septembrie 2015
Stire din Economie : Francul elvețian a câștigat 1,22 bani
Vineri, 04 Septembrie 2015
Stire din Economie : Info bursier: "Banii Tăi Expo",
Vineri, 04 Septembrie 2015
Stire din Economie : Iată cu cât a crescut PIB
Pagina a fost generata in 3.6351 secunde