Bubuie tobele în portul Constanța

610
Bubuie tobele în portul Constanța - protesttobe-1334087215.jpg
Conflictul dintre sindicate și administrația portului Constanța a intrat în cea de a 47- a zi. Cine a mizat pe slăbiciunea și lipsa de perseverență a organizațiilor profesionale a greșit.
De la o săptămână la alta, protestul lor a crescut în intensitate și complexitate. Nu se duce doar pe platforma portuară, acolo unde zi de zi sute de oameni participă la miting, ci și la nivel instituțional (în Prefectură și Ministerul Transporturilor), în Justiție și în sfera politicului.
Strategia sindicatelor a dat rezultate. Ministrul Transporturilor, Alexandru Nazare, n-a avut încotro și a făcut public că trimite echipa corpului său de control la Constanța. Este pentru a doua oară în aceeași lună când se ia o asemenea măsură.
Ieri dimineață, controlul nu sosise încă în port, unde sindicaliștii îl așteptau cu trâmbițe și tobe. În schimb, Andrei Aurelian Popa, directorul general al Companiei Naționale Administrația Porturilor Maritime Constanța, plecase la București, probabil la minister.
Sindicaliștii cer întruna demiterea lui și nu se vor lăsa până nu o vor obține. Ei vor să-l facă pe Nazare să înțeleagă că singura soluție a crizei din portul Constanța este satisfacerea cererii lor: schimbarea directorului general.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 07 Aprilie 2012
Stire din Eveniment : Polițiștii infractori vor să fie liberi
Pagina a fost generata in 0.4242 secunde