BNR acuză PSD că se folosește de imaginea sa în campania electorală

307
BNR acuză PSD că se folosește de imaginea sa în campania electorală - bnracuzapsd-1606158257.jpg

Articole de la același autor

Banca Națională a României a dat publicității un comunicat de presă prin care „dezaprobă ferm utilizarea de imagini și declarații mai vechi sau mai noi, scoase din context, ale unor specialiști BNR în spoturi de campanie electorală ale PSD. BNR este o instituție apolitică, independentă și utilizarea abuzivă a unor asemenea declarații, care nu au conotație politică propriu-zisă, afectează statutul și neutralitatea instituției noastre.

BNR face un apel către toate partidele politice implicate în campania electorală să respecte caracterul apolitic al instituției și să nu utilizeze incorect și partinic puncte de vedere exprimate de diverși reprezentanți ai băncii, mai ales când acestea nu reflectă o abordare oficială asumată.”

Este surprinzător faptul că PSD se folosește de imaginea instituției pe care a atacat-o cu furie pe vremea Guvernului Dăncilă, punând în pericol stabilitatea pieței financiar-bancare din România.

Românii nu au uitat că PSD a inițiat celebra OUG 114 din decembrie 2018, prin care a afectat grav piața de capital, piața financiar-bancară, cursul de schimb al monedei naționale, piața comunicaților și cea energetică.

Dacă social-democrații doresc să își prezinte adevărata imagine în fața electoratului, de ce nu se folosesc de numele și starea companiilor de stat aduse în pragul falimentului, în timpul guvernării lor?



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.3568 secunde