Bărhălescu cheamă alături asociațiile patronale și profesionale pentru o nouă lege a turismului

174
Bărhălescu cheamă alături asociațiile patronale și profesionale pentru o nouă lege a turismului - 4-1347177999.jpg

Articole de la același autor

Cristian Bărhălescu, secretar de stat pentru turism în Ministerul Dezvoltării Regionale și Turismului (MDRT), consideră că o lege a turismului poate fi eficientă doar dacă este elaborată în acord cu asociațiile patronale și profesionale din domeniul turismului.

"Am  primit propuneri de la unele asociații pentru legea turismului. Le mulțumesc celor care au răspuns dialogului pe care l-am propus și pe care îl voi susține în continuare. Îi invit pe toți cei interesați de viitorul acestui sector să fie la fel de activi și implicați, la fel de aproape de Ministerul Dezvoltării Regionale și Turismului. Cred că mai important decât să ne întâlnim și să discutăm problemele cu care ne confruntăm, este să venim, fiecare dintre noi, cu propuneri de soluții, concrete și documentate", a spus Cristian Bărhălescu.

Declarația a fost făcută cu ocazia întâlnirii secretarului de stat cu mediul privat și cu primarii stațiunilor de pe litoralul românesc, în cadrul a două evenimente organizate la sfârșitul acestei săptămâni la Mamaia: Bursa Litoral - Delta Dunării 2013 și întâlnirea Consiliului Consultativ al Turismului (CCT).

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.1996 secunde