Băncile, obligate să raporteze Fiscului lista celor care își deschid sau închid un cont bancar

459
2
Băncile, obligate să raporteze Fiscului lista celor care își deschid sau închid un cont bancar - anaf-1451477110.jpg

Articole recomandate

Schimbare majoră de la ANAF începând de la 1 ianuarie 2016: băncile vor fi obligate să raporteze Fiscului, zilnic, lista celor care își deschid sau închid un cont bancar, de orice fel.

Băncile vor fi obligate să raporteze Fiscului, zilnic, lista celor care își deschid sau închid un cont bancar, de orice fel, închiriază sau renunță la o cutie de valori, potrivit Codului de Procedură Fiscală care intră în vigoare la 1 ianuarie 2016.

"Instituțiile de credit sunt obligate să comunice organului fiscal central, în fiecare zi lucrătoare, următoarele informații aferente zilei bancare anterioare: lista titularilor persoane fizice, juridice sau orice alte entități fără personalitate juridică ce deschid ori închid conturi, precum și datele de identificare ale persoanelor care dețin dreptul de semnătură pentru conturile deschise la acestea; lista persoanelor care închiriază casete de valori, precum și încetarea contractului de închiriere", se arată în proiectul de Ordin al președintelui Agenției Naționale de Administrare Fiscală (ANAF) pentru aprobarea procedurii de furnizare a acestor informații, scrie realitatea.net



Comentează știrea

ismailviabrussel
30 decembrie 2015
nu se merita romania ...

An romania stau nu mai cei care le plece mizeria ast a antrecut si vietnamul suntem controlati pan la ultimul leu cu regret oameni din rand sunteti prosti ca aceptati taxe si ordonate de urgenta si contolul vieti private orcum mai rau e pentru cei cu datori dar an romania nui mai de trai uite refugiati au mult curaj pentru un trai mai bun .an romania 80%muncim pentru stat an olanda 20%mai si primesti prema 2asa ca viata e mai buna an strainatate .

Andreia
3 ianuarie 2016
CUM POTI SA FACI BANI PE NET

Cum poti sa faci bani pe net! Asa ceva nu poti rata! Un senzational curs care te invata cum poti sa faci bani pe net! Si e GRATUIT cursul! Inveti repede si usor, online, cum poti sa faci bani pe net! Incepe acum! Nu mai sta pe ganduri si cere informatii la adresa de email: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6124 secunde