Balul anului, la Constanța

321
Balul anului,  la Constanța - balulanului-1431617064.jpg

Articole de la același autor

Camera de Comerț Industrie Navigație și Agricultură Constanța invită firmele constănțene la "Balul oamenilor de afaceri din Constanța". Evenimentul este organizat cu ocazia sărbătoririi celor 135 de ani de la crearea primei Camere de Comerț a Dobrogei, la Constanța, și a 25 de ani de funcționare a Camerei de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură Constanța.

Festivitatea se va desfășura vineri, 26 iunie 2015, începând cu ora 19.30, la Restaurantul Del Mar, din Mamaia, și va cuprinde un program profesional, cultural și de divertisment.

"La eveniment sunt invitați să participe reprezentanții firmelor membre ale Camerei, care au fost alături de noi și ne-au ajutat în dezvoltarea și diversificarea serviciilor. Alături de firmele membre vor participa și alte firme reprezentative ale comunității locale de afaceri, reprezentanți ai autorităților locale și naționale, reprezentanți ai ambasadelor și consulatelor străine din România, cât și mass-media locală și națională.

Cu acest prilej, se va lansa lucrarea intitulată «Monografia Camerei de Comerț Constanța». Lucrarea își propune să evidențieze câteva informații semnificative despre activitatea desfășurată de prima Cameră de Comerț a Dobrogei, dar și despre activitatea CCINA Constanța și implicarea acesteia în sprijinirea mediului de afaceri constănțean.

Ne dorim ca acest eveniment exclusivist să devină o tradiție în județ, o punte de legătură între reprezentanții comunității de afaceri locale, pentru stabilirea de parteneriate durabile și networking.

Detalii suplimentare despre eveniment se pot obține la telefon: 0241-618475." 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2772 secunde