Avocați ieftini și pricepuți în apărarea drepturilor navigatorilor

338
Avocați ieftini și pricepuți în apărarea drepturilor navigatorilor - avocati-1393529073.jpg

Articole de la același autor

Asociația Seafarers’ Rights International a lansat Carta bunelor practici în asigurarea serviciilor juridice pentru navigatori. Inițiativa vine în sprijinul tuturor marinarilor din flota mondială. 
În activitatea lor, navigatorii sunt puși deseori în situația de a apela la sfatul unui avocat, pentru a-și apăra drepturile. Găsirea unui profesionist, care are cunoștințe privind drepturile navigatorilor este dificilă și frustrantă, mai ales când cel în cauză se gândește la costuri. Carta cuprinde un set de reguli etice pe care ar trebui să le respecte orice avocat, din orice jurisdicție, care lucrează pentru navigatori. Respectarea ei ar trebui să dea certitudinea că navigatorii-clienți sunt tratați de către avocați într-un anume mod. 
Seafarers’ Rights International nu recomandă un avocat sau altul, ci oferă accesul la o listă de avocați profesioniști, care s-au angajat să respecte principiile Cartei. La această oră, peste 100 de avocați din 34 de țări au subscris la principiile Seafarers’ Rights International. Lista rămâne deschisă și va fi completată continuu. 
Atenție! Avocații care au aderat la Cartă practică tarife mai mici doar pentru navigatorii membri de sindicat. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6363 secunde