Aveți titlurile de stat FIDELIS? Vi se achită prima dobândă!

153
Aveți titlurile de stat FIDELIS? Vi se achită prima dobândă! - avetititluridestat-1465481053.jpg

Articole de la același autor

În data de 27.06.2016, va fi efectuată prima plată de dobândă în valoare de 21,50 lei pe obligațiune, aferentă titlurilor de stat simbol R1706A, cod ISIN RO1517DBP010, emise conform Prospectului de emisiune a titlurilor de stat destinate exclusiv investitorilor persoane fizice în cadrul Programului FIDELIS, a anunțat Ministerul Finantelor Publice.


Societatea Depozitarul Central SA va asigura distribuirea sumelor reprezentând dobânzi către deținătorii de titluri de stat, iar plățile vor fi realizate prin intermediul Raiffeisen Bank SA. 


Plățile de dobânzi scadente la data de 27.06.2016 se vor realiza prin următoarele modalități:
- plățile către deținătorii de titluri de stat persoane fizice și juridice, care la data de referință 22.06.2016 dețin titluri de stat evidențiate în conturi de instrumente financiare deschise la participanții la sistemul Depozitarului Central (societăți de servicii de investiții financiare/instituții de credit), se realizează prin transfer bancar în conturile participanților, prin intermediul


Depozitarului Central SA și al Raiffeisen Bank SA, la data plății;
- plățile către deținătorii de titluri de stat persoane fizice si juridice care la data de referință 22.06.2016 dețin titluri de stat evidențiate în conturile individuale administrate de Depozitarul Central, se realizează prin: 
a) transfer bancar în conturile deținătorii de titluri de stat, prin intermediul Depozitarului Central SA și al Raiffeisen Bank SA, la data plății. Documentația necesară plaților prin transfer bancar în conturile deținătorilor de obligațiuni se poate depune în original la sediul Depozitarului Central SA sau se poate transmite prin poștă la adresa Depozitarului Central SA (București, Bd. Carol I nr. 34-36, sector 2). 
b) plata in numerar la ghișeele agențiilor Raiffeisen Bank numai către deținătorii de titluri de stat persoane fizice.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4593 secunde