Aveți probleme de rezolvat la Fisc? Contactați-l de la distanță!

223
Aveți probleme de rezolvat la Fisc? Contactați-l de la distanță! - avetiproblemederezolvatlafisc-1583963994.jpg

Articole de la același autor

Având în vedere riscul răspândirii infecției cu coronavirus (COVID-19), Agenția Națională de Administrare Fiscală le reamintește contribuabililor că obligațiile fiscale se pot îndeplini utilizând metode de comunicare la distanță, astfel:
- pentru depunerea declarațiilor fiscale, prin intermediul următoarelor servicii electronice oferite de ANAF și MFP: Spațiul Privat Virtual (SPV)  – disponibil pe site-ul Agenției, www.anaf.ro. Formularele, declarațiile fiscale care nu se pot transmite pentru moment electronic, pot fi transmise de contribuabili și prin fax sau servicii de curierat.     
    
- pentru efectuarea plăților, prin intermediul următoarelor servicii oferite de terți: internet banking sau www.ghiseul.ro.
Informații generale în domeniul fiscal și IT se pot obține prin apelarea call-center-ului, la numărul de telefon 031.403.91.60.
Informații în scris pot fi obținute astfel:
a) de către contribuabilii înrolați în Spațiul Privat Virtual, prin intermediul formularului de contact disponibil în acest serviciu se pot obține informații generale în domeniul fiscal și IT precum și informații privind situația fiscală proprie;
b)de către contribuabilii care nu sunt înrolați în Spațiul Privat Virtual, prin intermediul formularului de contact de pe site-ul ANAF. 


Contribuabilii pot obține noutăți legislative în domeniul fiscal prin accesarea serviciului Buletin informativ fiscal, disponibil în Spațiul Privat Virtual și pe site-ul ANAF. De asemenea, contribuabilii pot solicita Agenției comunicarea de materiale informative în domeniul fiscal pe adresa de e-mail proprie, prin transmiterea unei solicitări în acest sens prin intermediul formularului de contact, serviciu disponibil atât în Spațiul Privat Virtual, cât și pe site.


Agenția Națională de Administrare Fiscală informează contribuabilii că lucrul cu publicul se desfășoară în unitățile fiscale exclusiv în incinta spațiilor destinate primirii contribuabililor.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4368 secunde