Avem un TICHET RABLA. CE MAȘINĂ ne cumpărăm?

2452
7
Avem un TICHET RABLA. CE MAȘINĂ ne cumpărăm? - showroom-1370357508.jpg

Articole de la același autor

Programul Rabla este așteptat cu mare nerăbdare și la Constanța, atât de colectorii de rable și proprietarii de mașini vechi, cât și de dealerii auto. Iar dacă ar fi să ne luăm după cele mai recente declarații ale oficialilor Ministerului Mediului, la sfârșitul acestei săptămâni ar trebui să înceapă distribuirea tichetelor. Așadar, constănțenii care inten-ționează să-și cumpere un auto-turism nou ajutați și de acest program (fie că au o mașină veche cu care să meargă la casat, fie că fac rost de un voucher) ar trebui să pună la punct și ultimele detalii, în special cele de buget și… marcă și model dorit. 

Iar dealerii auto constănțeni sunt gata să sară în ajutorul celor indeciși cu unele oferte chiar tentante. Au început deja să promoveze diverse autoturisme special pentru cei care vor deține un tichet Rabla și nu vor spune "nu" la o mașină nouă. De exemplu, de la Rădăcini Motors Constanța șoferii care dețin un voucher își vor putea achiziționa un Opel Astra Classic cu 9.500 de euro, preț fix, o mașină complet echipată. Dispune de motorizare 1.6 benzină, are 115 CP, aer condiționat, patru airbaguri, ABS, ESP, geamuri electrice față, oglinzi electrice și încălzite, radio CD, comenzi audio pe volan, faruri de ceață. Con-stănțenii cu un buget mai mic pot opta pentru un Opel Corsa, model care poate fi achiziționat cu un preț începând de la 7.990 de euro sau pentru un Chevrolet Aveo, în cazul căruia cea mai ieftină versiune costă 7.590 de euro.

Constănțenii cu tichete Rabla pot opta și pentru un Citroen C-elysee. Pentru ei, acesta are un preț fix, de 8.499 de euro. Are motorizare 1.2 benzină, 72 CP, aer condiționat, patru airbaguri, ABS, ESP, proiectoare ceață, radio CD, închidere centralizată cu telecomandă, geamuri electrice față, oglinzi electrice și încălzite. Pentru acest model se oferă cinci ani de garanție.

Pentru fanii Toyota, de la reprezentanța din Constanța își pot cumpăra, odată ce vor intra în posesia tichetelor Rabla, un Toyota Yaris care are un preț de pornire de 9.100 de euro, cu TVA inclus și pachet de cinci ani de întreținere gratuită. Pentru modelul ceva mai pretențios - Toyota Auris Gold - constănțenii care au și un voucher trebuie să scoată din buzunar începând cu 11.950 euro. TVA-ul este inclus, iar proprietarul beneficiază și în acest caz de un pachet de cinci ani de întreținere gratuită.

Exemplele prezentate mai sus sunt însă doar o mică parte din oferta generoasă a dealerilor auto con-stănțeni. Majoritatea și-au făcut deja "planul de atac" și speră ca numărul cumpărătorilor să fie ceva mai generos decât cel de anul trecut.

Așa cum s-a anunțat în urmă cu luni bune, în cadrul Programului Rabla 2013, la cumpărarea unei mașini noi nu se acceptă doar un singur tichet, însă valoarea acestuia este de 6.500 de lei.

Comentează știrea

constantean
5 iunie 2013
f f f scumpe

Am in fata blocului o skoda octavia 2012 cu 22000 km, la 10500 eur... in comparatie cu ce e in articol , este si mai ieftina si mai buna.Doar ca nu e noua si nu poti folosi tichetul. Ideea ca e teapa mare cu masinile noi, te bagi pt un tichet de 1500 de eur la belea. Cunosc pe cineva care a luat un ford focus in leasing si l-a ajuns 22000 eur, acum daca i-l vinde ia max 6000 !!!! De banii astia luam si skod adin exemplul meu si o garsoniera pe care o inchiriam... Nu e afacere cu masinilie noi.

hmm
5 iunie 2013
scump

Dar voi cat credeti ca valoreaza un amarat de tichet? Voi vindeti ceva cu 8000 de euro iar eu imi iau 682 de euro pe o dacie dusa la Rabla.

BRAVOO
5 iunie 2013
HAHAHA

Uneori o masina second hand e mai buna decat una noua . Dar ce mai IMPORTANTA, orice fel de autoturism iti cumperi este sa sti sa in conducii.sa nu fi "bizon in trafic "

constantean
5 iunie 2013
completare

Cu 5000 euro plus richetul iei un jeg, fara dotari, motor mic, consum mare, cu casco obligatoriu pt acei 5 ani despre care a vb cineva inainte, daca iei in rate si una peste alta...tot nu se merita. Dar unii au in ambitie sa ia masina noua, sa se devalorizeze pe numele lor...nu pot decat sa ma bucur. Am cumparat o masina cu 4 ani vechime, tinuta in garaj, 27000 km originali, unic proprietar, dotari, tot ce vrei, care a costat pe catalog 160000 eur la pretul de 7000 !!!!!!! Devalorizarea a suportat-o primul cumparator, eu doar ma bucur de ea pe bani putini, la pret de pret. Ii multumesc din suflet celui care a luat-o de noua, sper s amai comita gafe de acest gen si pe viitor si apoi sa mi le vanda tot mie, ca nu ma supar.

ion
5 iunie 2013
romanii necunoscatori

exact,romanii vor sa aiba o masina mare, ma,dar sa fie mai mare decat a vecinului... cumpara vw ,ca e germana,dar habar nu au de hibe... caroseria tine,dar au motoare ca de tractor,majoritatea merg cu bidonul de ulei in portbagaj.... au idee romanii, ca 1,9 tdi are 3 recall pt probleme grave motor?

hmm
5 iunie 2013
1500 euro

Da,,,vad acum ca s-a facut mai mult tichetul pe 2013, dar chiar si asa, nu cred ca poti spune ca "mai pui 5000 de euro" :)) Cu cat se vinde un tichet de asta? Anul trecut cand era 3800 Ron parca se vindea pe 1400 Ron, de ce asa?

Iulian
18 martie 2014
Consultanta

Daca vorbim despre posibilitatea de a cumpara o masina noua, singura care e posbila prin acest program, e normal ca dealerii sa ii "ajute" pe cei indecisi, nu? Un ajutor nepretuit, cu atat mai mult, cu cat, serviciile de consultanta, in Romania, costa foarte mult, Pentru ca sunt valoroase, nu din alte motiv, evident. http://www.romaniatv.net/consultarea-publica-privind-derularea-programului-rabla-2014-s-a-finalizat_132420.html

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3829 secunde