Atenție, se primesc proiecte de finanțare pentru sănătate!

3793
Atenție, se primesc proiecte de finanțare pentru sănătate! - atentieseprimescproiecte-1476722257.jpg

Articole de la același autor

Ministerul Fondurilor Europene (MFE) a deschis apelul de proiecte "Formarea personalului implicat în implementarea programelor prioritare de sănătate". Finanțarea alocată este de 64,74 milioane de euro.


Pot solicita finanțare pentru proiecte de 1,2 - 3 milioane de euro, Ministerul Sănătății și autoritățile publice, autorități de sănătate publică, individual sau în parteneriat cu actori relevanți. Beneficiarii vor propune programe de formare profesională, inclusiv e-learning, și participarea la schimburi de experiență, schimburi de bune practici în domeniile prioritare de sănătate: sănătatea femeii și a copilului, boli netransmisibile majore (boli cardiovasculare, respiratorii, endocrine/disfuncții tiroidiene, boli pulmonare și renale cronice, cancer, diabet zaharat), boli transmisibile (tuberculoză; HIV/SIDA, hepatite virale cronice B și C), sănătate mintală, boli rare.
De proiectele aferente acestui apel vor beneficia medicii de familie aflați în relații contractuale cu Casa de Asigurări de Sănătate și personalul din instituții publice implicat în implementarea programelor prioritare de sănătate la nivel național și local.


Proiectele se depun prin sistemul informatic MySMIS 2014, începând cu 17 octombrie 2016 ora 15:00, până la data de 16 decembrie 2016, ora 16:00.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4746 secunde