Mai multe ştiri online:

Atenție, se deschide Târgul imobiliar!

Ştire online publicată Miercuri, 03 Mai 2017. Autor: Ion TIȚA-CĂLIN
Vineri, 5 mai 2017, la „VIVO!” Constanța (intrarea 3) se deschide târgul imobiliar. Evenimentul este organizat de Camera de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură Constanța și Asociația Profesională a Agenților Imobiliari din România. Timp de trei zile, târgul va reuni cei mai buni jucători de pe piața de Real Estate: dezvoltatori și vânzători de locuințe, constructori și investitori, brokeri și instituții financiare, arhitecți și designeri de interior.


Expozanții se vor întrece în discount-uri și oferte promoționale, oferind celor interesați consultanță financiară gratuită și soluții flexibile, personalizate pentru fiecare tip de venit.


Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

Social
miercuri, 17 iulie Foto : Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!" 8576 vizite, 0 comentarii Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!"
Tehnologie
miercuri, 17 iulie Foto : Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe! 4037 vizite, 0 comentarii Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe!
Monden
luni, 15 iulie Foto : Cornelia Catanga a făcut infarct! 2960 vizite, 0 comentarii Cornelia Catanga a făcut infarct!
ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.7556 secunde