Atenție, navigatori! ANR a introdus o nouă modalitate de lucru cu publicul

2714
1
Atenție, navigatori! ANR a introdus o nouă modalitate de lucru cu publicul - atentienavigatorianraintrodusono-1634138436.jpg

Articole de la același autor

Ca urmare a adâncirii crizei sanitare generată de pandemia Covid-19, Autoritatea Navală Română a stabilit o nouă modalitate de lucru cu publicul. Astfel, accesul personalului navigant maritim la serviciile oferite de ANR se face numai pe bază de programare. În acest scop, cei interesați trebuie să acceseze link-ul: https://programari.rna.ro/

Pentru înscrierea la examen în vederea obținerii brevetului, certificatului de capacitate maritimă, persoanele interesate vor accesa link-ul; https://portal.rna.ro/Pagini/Examene%20Brevete%20Certificate%20Capacitate%20Maritime.aspx.

Fac excepție de la aceste reguli persoanele care ridică documentele eliberate de ANR și cele care solicită emiterea adeverințelor de confirmare a autenticității.

Situațiile de urgență se vor rezolva fără programare, cu obligativitatea prezentării unor documente justificative, după cum urmează:

- în cazul plecărilor intermediate de o companie de crewing - documentele de plecare voiaj emise de compania de crewing;

- în cazul plecărilor fără intermediari – documentele justificative referitoare la contractul de ambarcare, biletul de avion etc.



Comentează știrea

Marinar
15 octombrie 2021
Pierdere de timp

Si care e noua modalitate Căline? Ar fi necesar sa iti cer bani pe internetul pe care l-am consumat, fiind pe mare si accesând acest articol total inutil.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5788 secunde