Astăzi se deschide Expoziția electrică demonstrativă

245
Astăzi se deschide Expoziția electrică demonstrativă - astazisedeschideexpo-1497459276.jpg

Articole de la același autor

Compania Euro Vial Lighting organizează, în parteneriat cu Camera de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură Constanța, Expoziția electrică demonstrativă, ediția a VIII-a, în perioada 15 - 17 iunie, la Pavilionul Expozițional Constanța.


Este cel mai important eveniment dedicat iluminatului, echipamentelor electrice și automatizărilor din Sud-Estul României. 


Aici găsești soluții de calitate pentru proiectul tău: servicii complete de design interior, lustre moderne, sisteme de iluminat wireless, sute de modele de prize și întrerupătoare, automatizări pentru locuințe, stații de încărcare pentru mașini electrice, sisteme de protecție la foc, soluții de degivrare și încălzire în pardoseală, soluții electrice antiex și navale, cabluri și conductori electrici, specialiști din domeniu, la nivel internațional, într-un singur loc, noutăți și idei creative pentru proiectul tău (fie că este un proiect ce vizează locuința, fie că este un proiect din domeniul industrial), consultanță de specialitate în funcție de necesarul tău.
În perioada evenimentului, poți beneficia de multe promoții și poți testa mașina electrică. Intrarea este gratuită. 


La eveniment sunt prezenți expozanți din domeniul iluminatului, aparatajului electric, home automation, design-ului interior, auditului energetic și încălzirii electrice.


Specialiștii din domeniu prezintă game noi de produse, cele mai inteligente sisteme de iluminat pentru casa ta sau pentru spații comerciale și de birouri, soluții pentru domeniul hotelier, demonstrații de verificări electrice, soluții de design interior. 


Te așteptăm la Expoziția electrică de-monstrativă, de la Pavilionul Expozițional Constanța, în perioada 15 - 17 iunie 2017.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Joi, 08 Iunie 2017
Stire din Economie : Totul despre cryptomonede
Pagina a fost generata in 0.8455 secunde