Astăzi se decernează Trofeul creativității

298
Astăzi  se decernează  Trofeul creativității - astazisedecerneazatroferulcreati-1543242882.jpg

Articole de la același autor

Cea de-a XVI-a ediție a festivității "Trofeul creativității" are loc astăzi, 27 noiembrie 2018, începând cu ora 12, în sala de conferințe a CCINA Constanța.

În cadrul evenimentului vor fi premiate societățile și organizațiile pentru activitatea depusă în domeniul creativității, concretizată prin solicitarea de titluri de protecție la OSIM București (brevete de invenție, mărci, desene și modele industriale).

Festivitatea este precedată de seminarul "Protecția proprietății industriale și inovarea - sprijin pentru internaționalizarea firmelor".

Tematica seminarului, susținută de experți din cadrul Oficiului de Stat pentru Invenții și Mărci - OSIM București și Enterprise Europe Network Constanța - EEN, este următoarea:

- Marca – Apărarea drepturilor (lectori Carmen Solzaru și Mirela Dinu, OSIM București);

- Principalele modificări aduse de Directiva UE 2015/2436 de apropiere a legislațiilor statelor membre cu privire la mărci (lector Grațiela Costache, OSIM București);

- De la brevet de invenție, la marcă (Elisabeta Berceanu);

- Servicii oferite de Rețeaua Enterprise Europe întreprinderilor ambițioase, interesate să inoveze și să se dezvolte internațional (Irina Găitănaru, Enterprise Europe Network).

Evenimentul este organizat de Camera de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură Constanța, prin Centrul Regional de Promovare a Proprietății Intelectuale și Centrul Enterprise Europe Network, în colaborare cu Oficiul de Stat pentru Invenții și Mărci București. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4666 secunde