Asigurare RCA în mai puțin de 5 minute

317
Asigurare RCA în mai puțin de 5 minute - photo20210302142812-1614692544.jpg

Articole recomandate

 Iată câteva motive să cumparați o asigurare auto online 
În ultima perioadă tot mai mulți conducători auto preferă să cumpere asigurarea RCA online, direct de pe telefon, laptop, PC sau tabletă. Care este de fapt motivul pentru care aceștia aleg varianta online?
Cumpărând cu cardul, asigurarea RCA se emite pe loc, iar dumneavoastră primiti polița RCA valabilă direct pe email în format electronic (pdf). Conform normei ASF 36/2020, din luna septembrie 2020, șoferii pot arăta dovada încheierii asigurării către organele de control și în format electronic, chiar de pe ecranul telefonului. În felul acesta protejăm mediul și folosim timpul în avantajul nostru.
Totul este transparent, cu ajutorul formularului de calcul, șoferii pot vizualiza în timp real ofertele de la toate societățile emitente de asigurare RCA din România. Tot ce trebuie să faceți este să completați în calculatorul RCA câteva informații despre autovehiculul dumneavoastră și câteva date personale cum ar fi: nume/prenume, adresă, date din buletin, an obținere permis. 
Ofertele personalizate în funcție de mașină, valabilitatea asigurării, clasa bonus/malus etc. se afișează pe loc, iar dumneavoastră veți știi cu siguranță care este oferta de Asigurare RCA care vi se potrivește. Când bugetul vă este limitat și tocmai v-a expirat asigurarea auto obligatorie, cu singuranță veți dori să achiziționați asigurarea RCA cât mai ieftin și mai rapid.
Puteți cumpăra asigurarea auto pe o lună sau pe ce perioadă de valabilitate doriți. Aveți posibilitatea de a achiziționa asigurarea cu valabilitatea cuprinsă între o lună și 12 luni, în funcție de nevoile dumneavoastră. Primiți  simultan oferte de Asigurare auto online pentru cel mult două perioade de valabilitate. Perioada minimă de valabilitate a unei asigurări este de o lună.
Majoritatea șoferilor aleg să cumpere cea mai ieftină asigurare auto online. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.7677 secunde