ARSVOM și CERONAV vor angaja marinari și personal didactic

5004
2

Articole de la același autor

Agenția Română de Salvare a Vieții Omenești pe Mare - ARSVOM și Centrul Român pentru Pregătirea și Perfecționarea Personalului din Transporturi Navale - CERONAV vor face, în curând, angajări. Conform unui proiect de hotărâre de guvern pus în dezbatere publică, numărul de locuri de muncă al ARSVOM se suplimentează cu 80 de posturi. Necesitatea înființării lor este determinată de creșterea parcului de nave al agenției.


În anul 2017, Guvernul a aprobat achiziționarea a trei nave noi pentru ARSVOM. Este vorba de o navă specializată de depoluare și două nave specializate SAR (search and rescue - căutare și salvare). Nava specializată de depoluare va fi o construcție monocorp, autopropulsată, cu următoarea destinație: limitarea zonei poluate prin desfășurarea de baraje antipoluare; colectarea reziduurilor petroliere de la suprafața apei; împrăștiere de dispersanți, opțional; stins incendiu; remorcaj; transport de echipamente pe punte; asistență la lucrări offshore; colectare reziduuri solide; navă suport pentru scafandri. 


Cele două nave specializate SAR vor fi construcții monocorp, autopropulsate, pentru navigația maritimă, la o distanță de până la 250 de mile marine față de locurile de adăpost. 


Cu ajutorul celor trei nave, statul român își va putea îndeplini obligațiile cei îi revin din convențiile internaționale.


În cadrul Centrului Român pentru Pregătirea și Perfecționarea Personalului din Transporturi Navale - CERONAV vor fi înființate 40 de posturi, deoarece, în prezent, nu este asigurat personalul minim necesar derulării în condiții optime a celor 70 de cursuri noi introduse după anul 2013 și funcționării subunității din Galați. Structura celor 40 de posturi noi este următoarea: 22 posturi de personal didactic, 8 posturi de personal auxiliar și 10 posturi de personal administrativ.


Prin același proiect de hotărâre de guvern, se suplimentează numărul locurilor de muncă la: Centrul de Investigații și Analiză pentru Siguranța Aviației Civile - CIAS cu 5 posturi; Inspectoratul de Stat pentru Controlul în Transportul Rutier cu 99 posturi, Agenția de Investigare Feroviară Română - AGIFER cu 5 posturi; Ministerul Transporturilor cu 10 posturi.


Comentează știrea

okila
30 martie 2018
subiect pentru un ziarist cu ,,cojones"

posturi noi pentru urmatoarea generatie nomenclaturista: cea mai mare institutie de SPAGA din tara ,MAFIA romaneasca isi pregateste posturi noi pentru sotii,amante ,cordaciuni spalate si noi etiketate ,cu cele mai noi toalete de prin orasele modei din europa defiland pline de voga prin holurile institutiei vizavi ,culmea de o flota cu 0 nave si marinari slugi ambarcati pe cosciuge plutitoare si jecmaniti anual de fel de fel de cursuri vechi,sforaietoare ,scoase de la naftalina ca doar are marinarul euroi

Cititor
30 martie 2018
Articol la misto

Domnule ziarist vedeti ca acest articol este aproape identic cu unul din 13 mai 2017 si unul din 29 iunie 2016...la fel in toate anuntati angajari cu aceleasi cifre...vb cu cei care va dau stirile sa explice clar...ori sunteti pacalit ori nu stiti sa va faceti treaba...

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5599 secunde