Aplicație online pentru programele de investiții ale administrațiilor locale

578
Aplicație online pentru programele de investiții ale administrațiilor locale - aplicatieonline-1629381696.jpg

Articole de la același autor

Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației a lansat aplicația prin intermediul căreia operațiunile necesare implementării programelor de investiții gestionate de MDLPA vor putea fi derulate și electronic. Aplicația va permite, în prima etapă, gestionarea investițiilor PNDL.

Spre exemplu, aplicația le permite primăriilor să încarce cererile de plată ale facturilor în aplicație, nemaifiind necesară trimiterea cererilor în format fizic, pe hârtie. „Este o măsură de simplificare a procedurilor, o debirocratizare a sistemului de finanțări pentru investițiile comunităților locale. Pe viitor vom include și alte programe de investiții în această aplicație”, a subliniat ministrul Cseke Attila.

Aplicația poate fi accesată de către unitățile administrativ-teritoriale care au în derulare investiții finanțate prin PNDL. Beneficiarii înregistrați au posibilitatea să transmită în format electronic documentele aferente programelor, semnate electronic (prin completarea online a unor formulare electronice), să primească număr de înregistrare și să urmărească stadiul acestora. (I.T.C.)

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.772 secunde