APIA a fost certificată pentru sistemul de management anti-mită

121
APIA a fost certificată pentru sistemul de management anti-mită - apiaafostcertificata-1615919870.jpg

Articole de la același autor

Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA) a primit, de curând, certificatul de conformitate a sistemului de management anti-mită cu standardul internaţional ISO 37001:2016. Certificatul a fost înmânat directorului general al instituţiei, Adrian Pintea de către Alessandro Romei, EMEA Senior Director la RINA SIMTEX – organismul de certificare pentru acest standard de calitate.

„Obținerea acestei certificări de către APIA confirmă faptul că la nivelul instituției noastre a fost implementat un set de reguli și măsuri de control anti-mită, cu scopul de a descuraja orice posibile fapte de mituire, dar și în vederea prevenirii, detectării și tratării riscurilor de mituire, atât în interiorul Agenției, cât și în relația cu fermierii și cu colaboratorii instituției. Implementarea standardului internațional ISO 37001:2016 ne permite să ne consolidăm structura organizațională, care se bazează pe etică, transparență, profesionalism și încredere în relația cu fermierii, beneficiarii fondurilor europene și naționale implementate de APIA, dar și cu instituțiile interne și externe cu care APIA colaborează. Totodată, mulțumim pe această cale și consultantului, SC ABT Consultanță în Management SRL, pentru profesionalismul și sprijinul acordat în realizarea acestui obiectiv”, a declarat Adrian Pintea.

RINA este prezentă în România din anul 2006 și oferă o gamă largă de servicii de certificare, verificare a conformității, inspecții și instruire, soluții personalizate de înaltă calitate în sectoarele de industrie energetică, marină, certificare, transport și infrastructură. Acesta este al doilea standard implementat la nivelul APIA, după ce în anul 2016 a primit certificatul de conformitate cu standardul ISO 27001 – Sistemul de Management al Securității Informației.  



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5716 secunde