Andreea Marin și Ștefan Bănică Jr., în vizorul ANAF

280
Andreea Marin  și Ștefan Bănică Jr.,  în vizorul ANAF - andreeamarin-1440077910.jpg

Articole recomandate

Andreea Marin și Ștefan Bănică Jr. se numără printre cei 7.879 de contribuabili pentru care Fiscul a propus verificarea fiscală amănunțită, în cadrul "Programului de asigurare a conformării fiscale a persoanelor fizice cu risc fiscal", care presupune verificarea la sânge a românilor care afișează averi semnificative, dar care nu sunt justificate de veniturile declarate, au declarat, pentru "Adevărul", surse din cadrul ANAF.

Andreea Marin și Ștefan Bănică Jr vor fi notificați de ANAF cu privire la începerea verificării fiscale și li se va solicita să aducă dovada veniturilor în baza cărora s-au efectuat anumite cheltuieli. În acest scop, cei doi vor completa câte o declarație de patrimoniu (similară cu declarația de avere) și vor aduce o serie de documente justificative privind veniturile realizate.

Dacă aceștia dovedesc că veniturile în baza cărora s-au făcut anumite cheltuieli (achiziții de imobile, autoturisme etc.) au fost declarate la Fisc, se emite o decizie de încetare a procedurii de verificare. În caz contrar, ANAF emite o decizie de impunere: pentru orice venituri constate de organele fiscale, a căror sursă nu a fost identificată, se impune cota de impozit de 16%, la care se adaugă dobânzile și penalitățile.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3702 secunde