ANAF a recuperat peste 19,4 milioane lei din executarea silită a lui Dorin Cocoș

133
ANAF a recuperat peste 19,4 milioane lei din executarea silită a lui Dorin Cocoș - 61886403-1503914936.jpg

Articole recomandate

Agenția Națională de Administrare Fiscală (ANAF) a recuperat până în prezent creanțe bugetare de peste 19,453 milioane de lei din executarea silită a debitorului Dorin Cocoș, potrivit Agerpres.


Conform sursei, este vorba despre dosarul penal nr. 1191/1/2015, iar aceste creanțe vin după organizarea a trei serii de licitații prin intermediul cărora ANAF a vândut 13 imobile sechestrate conform hotărârii judecătorești nr. 258/24.03.2016 pronunțată în materie penală, definitivă prin Decizia penală nr. 162/03.10.2016 a Înaltei Curți de Casație și Justiție.

"Imobilele sunt spații comerciale din București și au fost adjudecate la valori mai mari decât prețurile stabilite de evaluatori. Suma recuperată până acum la bugetul de stat provine în principal din popriri conturi bancare, popriri ale sumelor datorate de către terți și valorificarea imobilelor sechestrate", menționează sursa citată.

Fiscul precizează că inspectorii structurii de executări silite cazuri speciale din cadrul ANAF vor continua procedurile de valorificare a tuturor părților sociale la societățile comerciale la care debitorul are calitatea de asociat și a terenurilor și imobilelor deținute de debitor, potrivit legii, prin publicarea anunțurilor de licitație în vederea facilitării participării potențialilor ofertanți.

În urmă cu mai puțin de două săptămâni, ANAF reușise să recupereze circa 8 milioane de lei de la Dorin Cocoș, ceea ce înseamnă că în acest interval a reușit să colecteze mai mult decât dublu.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.0197 secunde