€ 4.7315
£ 5.2727
$ 4.2103

Mai multe ştiri online:

Amenințări la adresa industriei portuare și maritime

Ştire online publicată Joi, 26 Iulie 2018. Autor: Ion TIȚA-CĂLIN
„Amenințările la adresa industriei portuare și maritime sunt în continuă evoluție. La fel este și reacția IMO”, a declarat Kitack Lim, secretarul general al Organizației Maritime Internaționale, în cadrul simpozionului Securitatea maritimă în secolul XXI, organizat la Rio de Janeiro.


Referindu-se la navele autonome (fără echipaj), secretarul general a afirmat că IMO evaluează în prezent aspectele legate de reglementarea în acest domeniu, care includ siguranța și securitatea navigației, răspunderea juridică, modalitățile de răspuns în cazul incidentelor și protecția mediului marin. IMO este tot mai preocupată de securitatea cibernetică și vulnerabilitatea potențială a tehnologiei de la bordul navelor, a declarat Kitack Lim. 


Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

Social
miercuri, 17 iulie Foto : Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!" 6368 vizite, 0 comentarii Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!"
Tehnologie
miercuri, 17 iulie Foto : Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe! 3876 vizite, 0 comentarii Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe!
Monden
luni, 15 iulie Foto : Cornelia Catanga a făcut infarct! 2938 vizite, 0 comentarii Cornelia Catanga a făcut infarct!
ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.8059 secunde