€ 4.726
£ 5.3065
$ 4.2193

Mai multe ştiri online:

Ambasadorul Bosniei și Herțegovinei la București a venit la Constanța

Ştire online publicată Miercuri, 19 Septembrie 2012. Autor: Anca CHICU
Președintele Camerei de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură Constanța (CCINA) și vicepreședinte al Camerei de Comerț și Industrie a României, Mihai Daraban, a avut astăzi, la sediul CCINA, o întrevedere cu ambasadorul Bosniei și Herțegovinei la București, Dusko Kovacevic.

În această primă vizită la sediul CCINA Constanța oficialul a vorbit despre proiecte concrete de cooperare între companii din Bosnia și Herțegovina și societăți din România.

Președintele Camerei de Comerț Constanța i-a prezentat acestuia potențialul economic al județului, subliniind în primul rând dezvoltarea rapidă a domeniului energetic, în special cel al energiilor regenerabile, așadar la eventualele forumuri de afaceri la care vor participa firme din România, implicit din Constanța, și din Bosnia și Herțegovina, ar putea fi un subiect care merită luat în discuție.

„Atât președintele CCINA, cât și ambasadorul Dusko Kovacevic au subliniat potențialul extraordinar al județului Constanța și necesitatea dezvoltării unor proiecte comune în zonă, pe diverse domenii de activitate“, au precizat reprezentanții CCINA.

Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.6993 secunde