Ambasadorul Bosniei - Herzegovina, în vizită la CCINA Constanța

58
Ambasadorul Bosniei - Herzegovina, în vizită la CCINA Constanța - vizitaccina-1372851678.jpg

Articole de la același autor

Președintele Camerei de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură Constanța (CCINA), totodată vicepreședinte al Camerei de Comerț și Industrie a României, Mihai Daraban a primit astăzi, la sediul CCINA, vizita ambasadorului Bosniei - Herzegovina în România, Dusko Kovacevic.




Acesta a făcut o vizită de lucru în județul Constanța, prezentând președintelui Mihai Daraban, cu ocazia vizitei la CCINA, oportunitățile de afaceri din Bosnia, în special cele din Republica Srpska și, cu deosebire, cea al  rafinăriei de la Modrièa.  Înființată în 1954, cu aproape 60 de ani de tradiție, rafinăria de la Modrièa este una din primele rafinării europene și mondiale care realizează produse petroliere hidrocracate. În afară de acestea, rafinăria mai produce și parafină, uleiuri pentru transformatoare, alte grăsimi și uleiuri tehnice. Cu un sistem implementat de management al mediului BS ISO 14001:2004 și de management al calității ISO 9001:2000, rafinăria de la Modrièa dispune de un laborator modern de testare și verificare a produselor petroliere, certificat conform standardului ISO 17025. 


Reprezentanții CCINA Constanța au anunțat că ambasadorul Dusko Kovacevic va reveni, în Constanța, în luna septembrie, cu reprezentanți de vârf ai rafinăriei de la Modrièa pentru a stabili contacte cu oameni de afaceri constănțeni, din domeniul petrol și gaze. 




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Miercuri, 03 Iulie 2013
Stire din Economie : Euro urcă!
Miercuri, 03 Iulie 2013
Stire din Economie : Dolarul american, mai puternic
Pagina a fost generata in 1.5888 secunde