Alegeri la Asociația Municipiilor din România

90
Alegeri la Asociația Municipiilor din România - votstampila-1382101067.jpg

Articole de la același autor

Astăzi, în capitală, la Rin Grand Hotel, are loc adunarea generală a Asociației Municipiilor din România (AMR). Din organizație fac parte și municipiile Constanța, Medgidia și Mangalia.




În cadrul lucrărilor adunării, membrii AMR vor alege noile structuri de conducere (comitetul director și comisia de cenzori). În vechiul comitet director, municipiile din județul nostru nu aveau niciun reprezentant. Poate că, de această dată, vor reuși să promoveze măcar un membru supleant, să demonstreze, prin aceasta, că se bucură de prestigiu în țară și contează în ochii celorlalți primari de municipii. 


La reuniune vor fi prezenți primul-ministru Victor Ponta, primarii municipiilor din România, reprezentanți ai parlamentului, guvernului, precum și parteneri și colaboratori ai asociației. 


Pe agenda Adunării Generale se află subiecte de interes pentru administrația publică locală, precum stadiul propunerilor privind îmbunătățirea reglementărilor normative din domeniul administrației publice locale din România. De asemenea, va fi discutat raportul comitetului director al AMR pentru perioada iulie 2011 - septembrie 2013 și vor avea loc intervenții ale reprezentanților administrației publice central. 




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4572 secunde